Woonevent Lansingerland
26-03-2018

Woonevent Lansingerland

Woonevent Lansingerland

Nog even en dan is het zover: het Woonevent Lansingerland gaat vrijdag 6 april van start!

Het Woonevent Lansingerland is een breed georiënteerde woonbeurs in de regio Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs, dat voor de vijfde maal plaatsvindt in de gemeente Lansingerland. Bij het Woonevent Lansingerland vindt u een diversiteit aan makelaars, architecten en projectontwikkelaars die u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de (regionale) woningmarkt. Zij tonen u lopende en nog komende nieuwbouwprojecten. Gericht advies over ontwerp, duurzaamheid, verbouwen of vergunningen, de deskundigen staan voor u klaar! Ook uw vragen over financieringen of garanties worden tijdens deze woonbeurs direct beantwoord door de aanwezige financiële experts.

Ooms op het Woonevent

Natuurlijk zijn wij er ook bij. Onze makelaar Sandra Wuister van kantoor Lansingerland vertelt u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Zo adviseren wij u graag bij de verkoop van uw woning, maar begeleiden wij ook tijdens een aankooptraject. Benieuwd naar de waarde van uw huis maar heeft u nog geen haast om te verkopen? Misschien is onze gratis waardebepaling dan wel iets voor u!

Naast het begeleiden en adviseren bij de aan- of verkoop van een woning, bieden wij ook financieel advies. Één van de Ooms Financieel Adviseurs geeft graag antwoord op al jouw vragen. Loop dus vooral langs onze stand om bijvoorbeeld antwoord te krijgen op de vraag: wat is mijn maximale hypotheek?

Bij het bezoeken van onze stand krijgt u een kortingsvoucher t.w.v. 150 euro! En omdat een Woonevent best hongerig kan maken, verloten wij ook nog een dinercheque t.w.v. €100,-. Registreer je bij onze stand om kans te maken!

U kunt het Woonevent Lansingerland op de volgende dagen bezoeken:
- Vrijdag 6 april tussen 19.00 en 21.00 uur.
- Zaterdag 7 april tussen 10.00 en 16.00 uur.

De entree en het parkeren zijn gratis! Zien we je daar?

Ga voor meer informatie naar: http://www.wooneventlansingerland.nl/

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.