Woonbeurs Rotterdam + Regio
16-03-2018

Woonbeurs Rotterdam + Regio

Woonbeurs Rotterdam + Regio

Nog even en dan is het zover! De Woonbeurs Rotterdam + Regio gaat van start op zaterdag 24 maart & zondag 25 maart van 12.00 - 17.00 uur in het WTC Rotterdam. Hier kun je terecht voor nieuwbouwwoningen (koop en huur), bestaande bouw, zelfbouw en financieel advies.

Voordat de beurs officieel van start gaat kun je deelnemen aan een inspiratiebijeenkomst van Wonen in Rotterdam met als thema 'Hoe vind je een huis in Rotterdam?'. De bijeenkomst is op zaterdag 24 maart van 10.30 uur tot 12.00 uur. Ooms komt ook aan het woord tijdens deze bijeenkomst en wij vertellen je waar je leuk en betaalbaar kunt wonen en waar je op moet letten als je gaat bezichtigen.

Interesse? Meld je hier aan: www.woneninrotterdam.nl

Ooms op de Woonbeurs

Het is bijna vanzelfsprekend dat Ooms ook dit jaar aanwezig is op de Woonbeurs Rotterdam + Regio. Dit jaar staan wij op de beurs met een aantal toonaangevende nieuwbouwprojecten:

  • De Raedt
  • Casanova
  • Het Remise Hof
  • Het Verborgen Geheim
  • Het Zuiderhof
  • The CoolTower

Benieuwd naar ons huidige nieuwbouwaanbod? Bekijk het hier.

Maar dat is niet alles..

Naast hele toffe nieuwbouwprojecten kun je ook bij ons terecht voor advies bij zowel aankopen als verkopen. Handig als je net jouw droomwoning tegengekomen bent op de beurs! Onze makelaars geven graag meer informatie en begeleiding bij het aankopen van een nieuwe woning, en het verkopen van de huidige woning. Loop op de beurs zeker even langs onze stand, daar kunnen wij je al een indicatie geven van de waarde van jouw woning.

Heb je vragen over hypotheken? Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar op de beurs! Dit jaar heb je de mogelijkheid om gratis een-op-een met een adviseur in gesprek te gaan. Hier kun je je gemakkelijk voor aanmelden bij onze stand, dan krijg je een buzzer mee die afgaat wanneer je bijna aan de beurt bent, zo kun je gerust de beurs rondlopen en zit je niet te wachten. Tijdens deze gesprekken rekenen de adviseurs voor je uit wat je maximaal kunt lenen. Zo weet je gelijk of je dat toffe nieuwbouwproject kunt financieren.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.