Wonen in Dordrecht is een belevenis

Dordrecht bruist door, ook na de zomervakantie. Er staat veel op het programma in Dordrecht en er lopen unieke nieuwbouwprojecten bij Ooms Makelaars Dordrecht.

Evenementen
Historische monumenten in Dordrecht staan opengesteld tijdens de Open Monumentendagen op 12 en 13 september. U kunt een wandelroute aanhouden in Dordrecht of gewoon de monumenten bezoeken die u het mooist lijken. Ooms Makelaars Rotterdam neemt ook deel op zaterdag 12 september met het hoofdkantoor in Rotterdam.

Tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 3 oktober kunt u zonder afspraak huizen bezichtigen. Eigenaren voor te koop staande woningen bij Ooms Makelaars Dordrecht geven hun huis hiervoor op. Bij het getoonde aanbod van Ooms Makelaars Dordrecht staat het aangegeven wanneer een huis deelneemt aan de Open Huizen Dag in Dordrecht.

Op 7 en 14 november delen huiseigenaren hun ervaring over het verduurzamen van hun huis tijdens de Duurzame Huizen Route in Dordrecht. Is uw huis al duurzaam? Dan kunt u uw eigen huis opgeven! Lees meer over deze Route en de Open Monumentendagen op de Ooms Makelaars Dordrecht pagina.

Tot slot, als u de Pop-Up Market van 26 juli heeft gemist, kunt u op 30 augustus terecht bij een herhaling van deze succesvolle dag met een breed scala aan vintage items, sieraden, kleding en lekker eten. Als u dan toch over de markt aan het struinen bent, vindt er dezelfde dag de City Art Fair plaats waar bezoekers genieten van creativiteit uit het hele land en kunstenaars uitleg geven over hun werken en methoden. De City Swim Dordrecht to Fight Cancer niet te vergeten, gaat van start op 29 augustus.

Nieuwbouw
Naast alle evenementen die Dordrecht te bieden heeft lopen er ook 2 leuke nieuwbouwprojecten. De appartementen verkoop van Groote Waard, het eerste nieuwbouwproject van Nieuw Land van Valk, is 27 juni gestart. Ook van project Lanen van Oranje, vlakbij het centrum van Dordrecht, zijn nog huizen beschikbaar.

Aanbod van huizen in Dordrecht

Als u op de hoogte wilt blijven van leuke evenementen, projecten en het aanbod in Dordrecht, volg ons dan op Facebook, Twitter of Google+!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.