Wijk Schenkel in Spijkenisse dolblij met nieuwe supermarkt aan de IJsselstraat

Wijk Schenkel in Spijkenisse dolblij met nieuwe supermarkt aan de IJsselstraat

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 23 augustus 2018

Al enige tijd stond het pand aan de IJsselstraat 1-9 in Spijkenisse leeg. De voormalige supermarkt werd erg gemist door de buurt. Na de vele verzoeken vanuit de buurt, heeft Ooms een nieuwe bestemming voor het pand gevonden. Ook wij zijn enthousiast om te melden dat vanaf medio september Supermarkt Schenkel de deuren opent aan de IJsselstraat!

In de directe omgeving van de IJsselstraat staan veel seniorenflats. Sinds het vertrek van de oude supermarkt is het voor de ouderen in Schenkel erg lastig om boodschappen te doen. “Nergens in de buurt kan je simpelweg een brood of wat groenten kopen. 20 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde supermarkt is gewoon te ver voor ons.” – buurtbewoners Schenkel.

De spreiding van supermarkten in deze wijk was de nieuwe ondernemer ook opgevallen. Ook hij zag dat de wijk Schenkel in Spijkenisse geen soortgelijke voorzieningen had en zag zijn kans om het pand aan de IJsselstraat te huren.

Hij vertelt trots dat er bij Supermarkt Schenkel ook een slijterij en bakkerij komt. Naast de dagelijkse boodschappen kun je er onder andere ook terecht voor vers belegde broodjes en snacks. De buurt is erg blij met de komst van de nieuwe supermarkt. “We worden met open armen ontvangen”, geeft hij aan. “We willen dan ook echt van toegevoegde waarde zijn voor de buurt. In de supermarkt komt een ideeënbus te hangen. Iedereen kan een briefje met een verzoek in stoppen. Wil iemand een bepaald merk pindakaas? Dan halen wij het naar de winkel.

Op dit moment wordt het pand ingericht als een supermarkt. Medio september verwacht Supermarkt Schenkel feestelijk de deuren te openen.

Cindy van Geest heeft namens Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ de transactie begeleid namens de verhuurder. “Cindy heeft uitstekend haar best gedaan. Ze is heel eerlijk en professioneel. De samenwerking was erg prettig.”- Huurder IJsselstraat

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie