Verslag Provada 2017

Samen met de partners in Dynamis stond Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting ook dit jaar voor de 13e keer op de PROVADA beurs! En het was een groot succes! Niet alleen hebben we ook dit jaar vele (nieuwe) relaties mogen ontmoeten, Dynamis is ook in de prijzen gevallen! Een kleine samenvatting leest u hier.

PROVADA is jaarlijks een mooie gelegenheid om de bestaande relaties te informeren en ook om nieuwe relaties te ontmoeten. De PROVADA werd geopend door Prins Constantijn, die als Special Envoy van StartupDelta2020 nauw betrokken is bij bedrijfsinnovatie. Het hoofdthema van PROVADA 2017 was “Connecting the Future”. Een belangrijk onderwerp, zeker nu op dit moment technologie een trending topic is. Begrippen als digitalisering, robotisering, nanotechnologie en big data zijn onderdeel geworden van het moderne vastgoedjargon. En hier heeft PROVADA op ingespeeld.

Met een hackathon werden software developers uitgedaagd om binnen drie dagen een werkbare applicatie op te leveren voor een aangedragen vastgoedkwestie. Door een team van zeven specialisten, waaronder programmeurs, data-analisten en Agile-specialisten, werd er gewerkt aan een app om locatiekenmerken van vastgoed te koppelen aan de wensen van de gebruiker

Voor Dynamis en haar partners was het een speciale editie van Nederlands’ grootste vastgoedbeurs. Onze eigen Frank Verwoerd was al maanden verwikkeld in de strijd om de titel “Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017”. Dat Frank de jongste finalist was maakte voor het resultaat niets uit. Frank scoorde op elk onderdeel het hoogst: Aantal stemmen op de website, de blogs en zijn optreden tijdens het debat tijdens de PROVADA. De jury was lovend: “Zijn inbreng is levendig en met flair gebracht en dat werd zeer op prijs gesteld.’ Verwoerd werd een multitalent genoemd. ‘Hij heeft de expressie van een verkoper”.

Traditiegetrouw is ook dit jaar de Bier & Bitterballen borrel weer georganiseerd. Op woensdag 31 mei werd de stand in hal 10 drukbezocht. Al met al kunnen wij terugblikken op een zeer succesvolle editie. Wij bedanken graag al onze gasten voor hun komst. Ook bedanken wij iedereen voor de stemmen op Frank Verwoerd, het heeft geloond!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.