Verkoper aan het woord: Rob van de Velde over de Rijksstraatweg 31a Ridderkerk
28-06-2019

Verkoper aan het woord: Rob van de Velde over de Rijksstraatweg 31a Ridderkerk

Verkoper aan het woord: Rob van de Velde over de Rijksstraatweg 31a Ridderkerk

In deze rubriek laten we de bewoner van de woning in de verkoop aan het woord. Want wie kan de leukste en fijnste plekjes beter vertellen dan de eigenaar zelf? Wat is er nou zo bijzonder aan dit huis? En waarom gaan ze dan toch verhuizen? Je leest het allemaal hieronder.

Rob van de Velde woont al 20 jaar samen met zijn vrouw in deze indrukwekkende, vrijstaande villa. Ook hebben hun kinderen het grootste gedeelte bij hen gewoond. Met pijn in hun hart is het nu tijd voor de volgende stap.

Welke woorden zijn kenbaar voor de woning?

  • Ruim

“De woonkamer is erg groot. We hebben hier veel tijd doorgebracht met familie en vrienden. De gashaard geeft ontzettend veel sfeer in de winter. De open keuken zorgt ervoor dat je heerlijk uitgebreid kunt koken en gezellig met zijn allen kunt kletsen. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers, een ruime badkamer en een aparte wc.”

  • Licht

“Door de vele raampartijen, zowel beneden als boven, komt er altijd veel licht binnen. Dit zorgt voor een frisse en rustige sfeer, welk seizoen het ook is.”

  • Rustig

“Ondanks dat het dichtbij Dordrecht en Rotterdam ligt, geniet je hier in Rijsoord van alle rust. Binnen 5 minuten fietsen zit je in Ridderkerk. Hier bevinden zich meerdere winkels en restaurants.

  • Vrij

“Een voordeel van deze vrijstaande villa is de grote tuin om het huis. De tuin is heel het jaar door groen. Daarnaast hebben we een grote, winddichte overkapping achterin de tuin. Hier kun je ook in de winter heel gezellig zitten.”

Wat is voor jullie fijnste plekje in huis?

“We hebben veel fijne plekjes, maar de ruime woonkamer met de gezellige gashaard geeft veel sfeer. Ook hebben we hier al vele feestjes gegeven voor vrienden en familie. Daarnaast houden wij enorm van koken en is de keuken een ideale plek om met zijn allen bijeen te komen. De tuin heb ik altijd goed onderhouden. Het is een genot om elke ochtend wakker te worden met dit uitzicht. Het is een oase van rust. Daarnaast is er altijd zon, maar zijn er ook genoeg plekken in de schaduw. De overkapping is een top plek om met zijn allen te zitten om zowel de koelte in de zomer als de warmte in de winter op te zoeken.”

Waarom hebben jullie 20 jaar geleden gekozen voor deze woning?

“We waren op zoek naar een ruime en grote woning voor ons gezin. Daarnaast wilden we rustig en vrij wonen, maar wel dichtbij alle benodigdheden. Deze woning is ideaal voor (jonge) gezinnen met kinderen. De buurt is erg kindvriendelijk. Daarnaast is er veel recreatie in de buurt. Het bos en het water is een goede locatie om te sporten, te varen en er zijn genoeg restaurants in de buurt.”

Kent het huis ook nog verbouwingsmogelijkheden?

“Ja zeker! Nu zitten de slaapkamers en badkamer boven, maar die kunnen ook goed naar beneden. Er is een mogelijkheid om van de waskamer een badkamer te maken en van de keuken een ruime slaapkamer. Er is immers genoeg ruimte in de woonkamer!"

Waarom gaan jullie toch verhuizen?

“Onze kinderen zijn inmiddels het huis uit en wij zijn gepensioneerd. Ook gaat het helaas met onze gezondheid wat minder. Hierdoor willen wij graag wat kleiner gaan wonen. Met pijn in ons hart moeten wij deze geliefde woning achterlaten. Maar dat betekent wel dat er nu andere mensen kunnen genieten van deze heerlijke plek!”

Benieuwd naar meer informatie over deze woning? Bekijk het hier!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.