(Ver)koper aan het woord: Esty

(Ver)koper aan het woord: Esty

Geschreven door Robbin Kroesbergen

Esty en haar man hebben via Ooms een woning in Hendrik-Ido-Ambacht gekocht. Daarnaast hebben ze ook meteen hun huidige woning verkocht en hun hypotheek en verzekeringen afgesloten via Ooms. Lees hieronder hun ervaring over de verschillende diensten.

Waarom wilden jullie verhuizen?

Eigenlijk hadden we helemaal geen intentie om te verhuizen. We wilden graag wat dingen verbouwen in onze huidige woning. Uiteindelijk hadden we zoveel punten die we graag anders wilden, dat verhuizen toch de beste optie was. Toen zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden.

Hoe ben je met Ooms in contact gekomen?

Mijn man had met zijn werk contact met één van de financieel adviseurs van Ooms. Op dat moment hadden we net besloten dat we wilden verhuizen. Wij waren dus benieuwd naar de mogelijkheden van onze hypotheek. Tijdens het gesprek met Ooms Financieel Adviseurs werden we meteen doorgestuurd naar één van de makelaars in de vestiging Dordrecht. We hadden namelijk al een woning op het oog. We hebben toen direct een aankoopmakelaar ingeschakeld die ons kon helpen met het hele proces. Daarna is het echt heel snel gegaan!

Waarom hebben jullie gekozen voor een aankoopmakelaar?

Het vertrouwen. We hadden hierdoor echt het idee dat alles goed kwam. De woning die we gekocht hebben is namelijk een kluswoning. We moesten het helemaal verbouwen. Voor ons was het heel fijn om advies te krijgen over de koop. Zo wisten we zeker dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Daarnaast werden we goed begeleid in alle fases van het aankoopproces. Van het bieden op de woning tot het regelen van de juiste documenten. Daarnaast geeft het ook rust, je staat er namelijk niet alleen voor. Je kunt echt alles vragen.

Naast het financieel advies en een aankoopmakelaar, kozen jullie ook om jullie huidige woning bij Ooms in de verkoop te zetten. Hoe heb je dat ervaren?

Nadat we het financiële stuk en de aankoopmakelaar al bij jullie hadden gedaan, was het voor ons erg logisch om ook meteen onze woning bij Ooms in de verkoop te zetten. Onze aankoopmakelaar werd nu onze verkoopmakelaar. Hierdoor konden we heel snel schakelen en hadden we gewoon één persoon die alles voor ons regelde. Onze woning was dan ook binnen vier weken verkocht.

Wat was voor jullie het grootste voordeel om alle diensten door Ooms te laten verzorgen?

Dat alles onder één dak geregeld is. Alles is met elkaar verbonden. Iedereen weet van jouw situatie en wensen af. Zo kan er snel gecommuniceerd worden.

Wat is nu de status van de verbouwing, zijn jullie al klaar?

We zijn hard bezig met de verbouwing. Die is bijna klaar. Onze eigen woning inmiddels verkocht. We kunnen niet wachten om straks in ons nieuwe huis te zitten!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie