Verkocht! Kleinschalig bedrijfscomplex in Barendrecht.

Geschreven door Allard van den Berg op 14 januari 2022

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van het kleinschalige bedrijfscomplex in Barendrecht gelegen aan de Fennaweg 16-20. Het bedrijfscomplex bestaat in totaal uit ca. 487 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op een perceel eigen grond van ca. 815 m².

De drie geschakelde bedrijfsruimten zijn ieder voorzien van een volledig voorzieningenniveau en eigen aansluitingen m.b.t. nutsvoorzieningen. Hierdoor zijn bedrijfsruimten zeer geschikt om individueel in gebruik te nemen/te verhuren.

Verkoper, AW Accu, heeft de bedrijfsruimte op dit moment nog in gebruik. Door groei van het bedrijf zal AW Accu medio Q2 2022 verhuizen en een volledig nieuwgebouwde bedrijfsruimte in gebruik nemen op het bedrijventerrein Cornelisland in Ridderkerk.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) begeleidde deze transactie namens Verkoper, AW Accu B.V.

Koper, een particulier belegger, werd in deze transactie bijgestaan door Briq real estate.

Verkocht! Kleinschalig bedrijfscomplex in Barendrecht.
Allard van den Berg
Neem contact op met Allard

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie