Uniek nieuwbouwproject Groote Waard Dordrecht

Op zaterdag 27 juni gaat het eerste project van Nieuw Land van Valk in verkoop. Nieuw Land van Valk is een nieuw woongebied, op twee kilometer van het centrum van de historische stad van Dordrecht. Hier wordt nieuwe historie geschreven; een woongebied met een dynamische mix van wonen, leren, werken, winkelen en sport.

'Groote Waard' is het eerste project in deelgebied Valkzicht, waar wonen, werken en winkelen samenkomen. Op de begane grond komen twee commerciële ruimten, twee bedrijfsruimten en een supermarkt met daarboven 21 appartementen. Naast het comfort van een supermarkt aan huis genieten kopers van deze appartementen allemaal van een eigen daktuin.

De 21 appartementen zijn zeer gevarieerd: van een 3-kamer appartement van 75 m2 met balkon tot een 4-kamer appartement van 118 m2 met balkon en dakterras. Bovendien zijn de appartementen op de eerste verdieping voorzien van een privé dakterras tot wel 52 m2 - kortom, er is ruimte voor iedere woonwens. Prijzen starten vanaf € 179.500 VON voor een 3-kamer appartement van 79 m2 met een balkon en uitzicht over het park, inclusief een eigen parkeerplaats.

Ooms Makelaars Dordrecht, Nieuwbouw Makelaar van 2014, begeleidt de verkoop. Voor informatie over het aanbod, kijk op onze website of neem direct contract op met de makelaars Hans Kok of Salomé Schaap via 078 - 614 43 33.

Voor meer informatie over Nieuw Land van Valk en project Groote Waard, ga naar www.nieuwlandvanvalk.nl of kom naar de start verkoop op zaterdag 27 juni a.s. De start verkoop vindt plaats in het nieuwe informatiecentrum van Nieuw Land van Valk aan de Leerparkpromenade 320.

De start verkoop vindt plaats op zaterdag 27 juni van 11.00 – 14.00 uur in het informatiecentrum aan de Leerparkpromenade 320 in Dordrecht. Tijdens dit evenement wordt, onder het genot van een hapje en een drankje, informatie gegeven door de makelaars en projectontwikkelaar. Ooms Financieel Adviseurs zal ook aanwezig zijn voor direct hypotheekadvies.

De eerste vijf kopers die zaterdag 27 juni een optie nemen en uiteindelijk tot koop van één van de 21 appartementen over gaan, krijgen een Nieuw Land van Valk bakfiets cadeau!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.