Top 5 Wonen met een uitzicht

Top 5 Wonen met een uitzicht

Geschreven door Robbin Kroesbergen

Veel ruimte, een grote keuken en een mooi interieur. Zie je jouw nieuwe woning al helemaal voor je? Voor veel mensen zal de aandacht in eerste instantie naar de binnenkant van het huis gaan (logisch, dit is nou eenmaal je leefruimte). Maar hoe lekker zou het zijn als je ’s morgens wakker wordt met een goede kop koffie, een stevig ontbijtje en .. een indrukwekkend uitzicht. Genieten vanuit jouw appartement van de bijzondere skyline van de stad of juist tot rust komen en de stilte ondervinden met een prachtig natuurgebied dichtbij, wat wordt jouw keuze?

Maaskade 155 D, Rotterdam

Gelegen op het gezellige Noordereiland - dorp in een stad - op slechts een bruglengte afstand van het bruisende stadscentrum! Geniet het gehele jaar door van zon, water, licht en lucht. Een topappartement met adembenemend mooi uitzicht. Een schitterende poster om naar te blijven kijken!

Waddenring 18, Barendrecht

Ongekend veel privacy, rust en ruimte in een verbouwde kapitale villa aan de Gaatkensplas, op slechts 20 minuten van Rotterdam. Zeker voor diegene die zich na een drukke dag wil onttrekken aan de hectiek van de stad en het zakenleven, is dit een uitermate aantrekkelijke propositie.

Mullerhoofd 101, Rotterdam

Bijzondere "Lifetime-woning" met een fenominaal uitzicht! Kenmerkend voor de gehele woning is het prachtige uitzicht, de vele raampartijen, de royale afmetingen, de moderne afwerking, met als extra’s: een eigen lift, sauna en garage.

Maasboulevard 119, Spijkenisse

In de 3e toren aan de Maasboulevard in de wijk De Schenkel bieden wij u dit fraaie 4-kamerappartement met fantastisch uitzicht over de Oude Maas. Het terras is voorzien van volledige beglazing en is middels een schuifsysteem aan de bovenzijde te openen. Hierdoor kunt u het hele jaar gebruik maken van deze ruimte.

De Monchyplein

Geniet hier van het fenomenale uitzicht over onder meer de Maas, de Erasmusbrug en de rest van de stad. De Kop van Zuid biedt enorm veel mogelijkheden en levendigheid binnen handbereik. Kan je niet genoeg krijgen van dit uitzicht? Deze woning komt binnenkort online ..

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie