Top 5 Huizen met een tuin

Top 5 Huizen met een tuin

Geschreven door Robbin Kroesbergen

Het is niet alleen een stuk grond bij jouw droomhuis, het is dé plek waar je in het voorjaar kunt genieten van de eerste zonnestralen en in de zomer uitgebreid kunt barbecueën met vrienden of familie. Een mooie tuin biedt net dat stukje extra om jouw huis compleet te maken. Bekijk hieronder de top 5 huizen met een heerlijke tuin. Zie jij jezelf al zitten deze zomer?

Lombok 16, Zoetermeer

Deze heerlijk ruime woning is gelegen in de jonge wijk 'Oosterheem' en beschikt over een garage, eigen oprit voor twee auto's, uitgebouwde woonkamer en een veranda waar je in het voorjaar al heerlijk kan vertoeven. Daarnaast heeft deze tropische tuin een uitstraling die je aan het buitenland doet denken, voldoende lounge mogelijkheden en een stuk kunstgras.

Goudzoeker 1, Rhoon

Deze zorgvuldig afgewerkte en zeer royale hoekwoning is gelegen in de zeer gewilde woonwijk Rhoon-Portland. Een woning met veel pluspunten: instap klaar, een uitgebouwde woonkamer, 4 flinke slaapkamers, een fraaie keuken en badkamer en een prachtige, lange tuin met een sfeervolle veranda.

Kerkuillande 30, Pijnacker

De woning is gelegen in de nieuwe wijk 'Ackerswoude' en is in 2017 opgeleverd. Deze energiezuinige woning is voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en een zonneboiler. De achtertuin is maar liefst 125 m2 groot en heeft een mooi terras waar je heerlijk kunt vertoeven in de zomermaanden. Achterin de tuin is een fantastische vrijstaande veranda met een houtkachel. Dus zowel in de zomer- en wintermaanden kan je heerlijk genieten van deze plek.

Erkens Akker 20, Barendrecht

Deze prachtige vrijstaande woning met garage is gebouwd in 2005 en is uitstekend onderhouden. De woning is gebouwd in 'cottagestijl' en heeft een tuingerichte 8 meter brede living, luxe Bulthaup woonkeuken, 3/4 slaapkamers en een compleet ingerichte luxe badkamer.

De tuin is onder architectuur aangelegd. Het biedt voldoende privacy en prachtige zichtlijnen. Er is gebruik gemaakt van mooie en doordachte materialen en is voorzien van verfijnde verlichting. In deze prachtige en onderhoudsvriendelijke tuin kan je op één van de terrassen genieten van zon.

Schouwenburglaan 13, Spijkenisse

Deze moderne vrijstaande villa, gebouwd in 2001, is gelegen op een unieke locatie aan de rand van de wijk landgoed. Het ligt in een rustige groene woonomgeving met vrij uitzicht, op een perceel van 644 m2 eigen grond. De achtertuin is recent vernieuwd (2018) en fraai aangelegd met een grote vlonder, strakke vijver, onderhoudsvriendelijk kunstgras van hoogwaardige kwaliteit, grote grijze keramische tegels en een nieuw tuinhuis welke is voorzien van elektra.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie