Start Verkoop Verborgen Geheim: Hof van Heij
14-04-2017

Start Verkoop Verborgen Geheim: Hof van Heij

Start Verkoop Verborgen Geheim: Hof van Heij

Verborgen Geheim Fase 1 is inmiddels uitverkocht en in aanbouw. De verkoop van fase 2 start op woensdag 19 april 2017. Bent u geïnteresseerd in echt Rotterdams wonen met een groen tintje? Dan is wonen in het Hof van Heij úw nieuwe adres.

Op woensdag 19 april 2017 start de verkoop van fase 2: Hof van Heij. In Hof van Heij komen 8 kadewoningen en 16 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 1. Er is keuze uit diverse woonoppervlakten. Bijzonder in Hof van Heij is de grote binnentuin, waar de woningen van fase 2 en 3 in een carré omheen liggen. In deze gezamenlijke binnentuin is volop ruimte voor spelen, ontmoeten én tuinieren. Naast een speelgelegenheid komt er namelijk een moestuin én een echte kas!

U bent van harte welkom tussen 16.00 en 19.00 uur in het informatiecentrum aan de Heysekade 4 op Heijplaat.

Woningtypen Hof van Heij

Hof van Heij bestaat uit fase 2 en 3. In totaal komen hier 16 kadewoningen en 32 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 1. Op 19 april gaan de 8 kadewoningen en 16 eengezinswoningen van fase 2 in verkoop.

BAAK
De kadewoningen van type Baak hebben een woonoppervlakte van circa 160 m2 en een verkoopprijs vanaf € 305.000 v.o.n.
De eengezinswoningen zijn er net als in fase 1 in type Kiel en type Mast.

KIEL
Woningtype Kiel heeft een woonoppervlakte van circa 121 m2 en is te koop vanaf € 229.500 v.o.n.
MAST
De woningen van type Mast hebben een woonoppervlakte van circa 114 of circa 121 m2. Verkoopprijzen vanaf € 215.000 v.o.n.

Tijdens de start verkoop kunt u de impressies en plattegronden van alla woningtypen bekijken en de verkoopdocumenten ophalen. Onze Ooms makelaars beantwoorden al uw vragen.

Financieel advies
Bent u benieuwd of het kopen van een woning in Hof van Heij financieel haalbaar is of wilt u informatie over de verkoop van uw huidige woning? Tijdens de start verkoop kunt u ook in gesprek met één van de Ooms financieel adviseurs. Wist u al dat we voor het Hof van Heij net zoals fase 1 weer een hypotheekspecial hebben?

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.