Start Verkoop Aan de Kreek

De 8 eengezinswoningen in voorgaande fase in Aan de Kreek is vlot uitverkocht en gaan spoedig in aanbouw. De verkoop van fase 3b start is gestart op donderdag 20 april 2017. Bent u geïnteresseerd in echt Hoeksche Waards wonen nabij een kreek? Dan is wonen in Plan Aan de Kreek wat voor u!

Woningtypen Aan de Kreek
Na de succesvolle verkoop van dit woningtype in voorgaande fase, komen er nu wederom slechts 8 fraaie woningen van het type Pinksterhaven.

Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet? Type Pinksterhaven is een ruime eengezinswoning, van alle gemakken voorzien en met volop leefruimte. De woningen zijn gelegen op ruime kavels van 138 m2 – 206 m2.

Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland behoort tot de Gemeente Korendijk. Het dorp ligt in het buitengebied en dat ervaart u meteen. Woningen en authentieke boerderijen wisselen elkaar af waardoor een landelijk omgeving ontstaat. Het aantal voorzieningen in Nieuw-Beijerland is gering maar biedt voldoende om te voorzien in de dagelijkse behoefte van de inwoners. Er is onder andere een supermarkt, bakker en een bloemist. Daarnaast zijn er ook winkels met huishoudelijk- en textiel aanbod. Voor een diner buiten de deur kunt u terecht in één van horecazaken of in het gezellige dorpshuis De Swaensvoet. Tevens ligt de stad Spijkenisse op korte afstand van het dorp. De stad is het met het pontje binnen enkele minuten bereikbaar. Ook in Oud-Beijerland is er een divers winkelaanbod. Middels een N-weg komt u op de A29 welke u naar de grote steden leidt.

Ook maatschappelijk en recreatief zijn er diverse voorzieningen in Nieuw-Beijerland. Uw kinderen kunnen terecht op één van de twee basisscholen in het dorp. Daarnaast is er een speelterrein, een kinderboerderij en een sportveld. Tijdens de winterdag kunt heerlijk schaatsen op de ijsbaan in Nieuw-Beijerland. Heeft u groene vingers? Dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen groenten te verbouwen in één van de volkstuinen. Tot slot telt het dorp vier kerken en is er een openbare bibliotheek.

Roosdom Tijhuis uit Capelle aan den IJssel is de ontwikkelaar en bouwer die de uitbreidingsplannen voor de woningbouw in Nieuw-Beijerland gestalte zal geven.

Financieel advies

Bent u benieuwd of het kopen van een woning in Plan Aan de Kreek financieel haalbaar is of wilt u informatie over de verkoop van uw huidige woning? Tijdens het verkooptraject kunt u ook in gesprek met één van de Ooms Financieel Adviseurs. Wist u al dat we voor Aan de Kreek net zoals bij de eerdere fasen weer een hypotheekspecial hebben?

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.