Provada 2017
28-04-2017

Provada 2017

Provada 2017

De dertiende PROVADA wordt georganiseerd en Ooms Makelaars is er samen met onze Dynamis partners weer bij! Aankomende 30, 31 mei én 1 juni zal de Amsterdam RAI hét ontmoetingspunt zijn voor de vastgoedbranche. Gedurende de drie beursdagen treffen 23.000 ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving van 20.000 m² om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

Het hoofdthema van PROVADA 2017 is: Connecting the Future. Een belangrijk onderwerp voor het vastgoed op dit moment is technologie. Begrippen als digitalisering, robotisering, nanotechnologie en big data zijn onderdeel geworden van het moderne vastgoedjargon. Op steeds meer vlakken is de vastgoedwereld in staat onze levens ingrijpend te veranderen. Denk hierbij aan de bouw en het beheer van gebouwen, die steeds vaker gekenmerkt worden door slimme systemen. Er wordt steeds vaker technologie toegepast in de bouw en er wordt steeds meer data uitgehaald. Want wie morgen succesvol wil zijn, zal zich vandaag moeten aanpassen.

Samen met onze partners in Dynamis staan we net als voorgaande jaren op de vertrouwde plek in hal 10. PROVADA is jaarlijks een mooie gelegenheid om de bestaande relaties te informeren en nieuwe relaties te ontmoeten. Traditiegetrouw zal er op woensdag 31 mei vanaf 16:00 weer de Bier & Bitterballen Borrel georganiseerd worden!

Bezoek onze stand: Hal 10 stand 31!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.