Ooms Makelaars Rotterdam deelnemer Open Monumentendag

Tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 12 september bent u tussen 10:00 en 17:00 uur van harte welkom om ons fraaie Ooms Makelaars pand in Rotterdam te bewonderen aan de Maaskade 113.

Het Ooms monumentenpand
Het Ooms monument komt uit het jaar 1915 en is gebouwd in opdracht van Stoomboot- en Transportonderneming W. van Driel. Sinds 1979 bevindt Ooms Makelaars zich in het monument. Het is een gebouw in Jugendstil stijl en het beroep van de toenmalige opdrachtgevers komt er zichtbaar in naar voren. Evenals is in de vergaderruimtes het kantoorleven uit de beginjaren van 1900 te herkennen.

De koepel, de trap en de draaideur zijn al pronkstukken op zich, maar zie de vele details in brandgeschilderd glas, de marmeren wandplaten en het houtsnijwerk niet over het hoofd.

Winactie
Speciaal voor deze dag is er een winactie waarbij u kans maakt op een Ooms kortingsvoucher t.w.v. €150,-! Deze kunt u verdienen door een foto van het Ooms monumentenpand te maken en deze op de Ooms Facebook pagina te plaatsen. Degenen die tot de 10 mooiste of origineelste foto's behoren winnen de voucher!

Koffie en thee staan zaterdag 12 september voor u klaar, zien we u dan?

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.