Ooms Makelaars: Nummer 1 Makelaar in de Rotterdamse Regio!

Ooms Makelaars: Nummer 1 Makelaar in de Rotterdamse Regio!

Geschreven door Jasper Kuijs

De Top 100 woningmakelaars van Vastgoed Magazine is afgelopen week verschenen en Ooms Makelaars is hét nummer 1 makelaarskantoor van de Rotterdamse regio!!! Met het aantal bestaande bouw transacties heeft Ooms de overige makelaarskantoren in de regio ruimschoots achter zich gelaten.

Tevens is Ooms van een 6de plek gestegen naar een top 3 positie binnen Nederland. Een geweldige prestatie en volop reden om trots te zijn! Een topprestatie van ons team van enthousiaste makelaars, marketeers, secretaresses en overige professionals. De servicegerichte en eigentijdse aanpak valt ook bij de klanten van Ooms op, zo blijkt duidelijk uit de klantwaardering van 8,9 (bron: Funda).

Heb je verhuisplannen of ben je juist op zoek naar een nieuwe droomwoning? Wil je deskundig en succesvol begeleid worden? Wij kunnen je hierbij helpen. Neem gerust contact op met één van de vestigingen in de regio. Wij bieden een gratis en vrijblijvende waardebepaling inclusief verkoopadvies. Zeker een aanrader als je speelt met de gedachte om te verhuizen, of direct wilt verkopen!

Direct een gratis waardebepaling aanvragen

.

Bij Ooms richten wij ons op de kwaliteit van onze dienstverlening, de consument en onze klanten. Wij geloven dat de kwaliteit die wij bieden, de garantie is voor onze toekomst en die van onze klanten. De kwaliteit die de klant wenst, streven wij na en wordt bereikt door verbonden te zijn met toonaangevende brancheorganisaties en de daaruit voortvloeiende filosofie die zij nastreven. Ooms is verbonden aan de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Onze makelaars houden zich aan de gedragscode van de NVM en zijn allemaal gekwalificeerd. Daarnaast zijn we voortdurend in opleiding; een eerste garantie voor kwaliteit.

Kwaliteit is garantie voor onze toekomst en die van onze klanten.

Ooms Makelaars is partner in Dynamis, een samenwerkingsverband van sterke regionale makelaars in heel Nederland. Dit geeft ons ook slagkracht op nationaal niveau. Wij werken samen met de adviseurs van Ooms Financieel Adviseurs (OFA). OFA maakt deel uit van de Ooms Groep met specialisten op het gebied van hypotheken, financiële planning en verzekeringen.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie