Ooms Lanceert Eigen Home Fragrance; Home

Bij Ooms Makelaars hebben we veel kennis van huizen. De Ooms Makelaar komt immers in veel woningen. Ondanks dat smaken verschillen, blijft één ding hetzelfde: mensen willen een thuis, het gevoel van geborgenheid en warmte. Met Home heeft Ooms een geur ontwikkeld die dit gevoel bevestigt en versterkt.

We hebben Home vormgegeven door de geur de volgende kenmerkende eigenschappen mee te geven: aarde, elegant, warmte, chique en hout. Ooms heeft deze elementen samengebracht om de unieke en authentieke beleving van de home fragrance te maken.

Naast de reden dat we onze relaties het gevoel van thuis willen meegeven is er ook een andere reden waarom de geur is ontwikkeld. Middels 'touchpoints' komen onze klanten op verschillende momenten tijdens de dienstverlening van Ooms in contact met 'Home', denk bijvoorbeeld aan momenten zoals het tekenen van een koopcontract of het succesvol afsluiten van een hypotheek. Als de klant op een ander moment de geur ruikt, hopen wij dat hij of zij terugdenkt aan dat specifieke gelukkige moment.

Ooms blijft innoveren, we willen de klant meer bieden dan een vluchtige dienst, wij zijn gefocust op de relatie. Onze klanten blijven vaak in verschillende fases van hun leven bij ons terugkomen. Wij koesteren dat en doen er alles aan om de positieve beleving van Ooms voor de klant te vergroten. Deze zachtaardige vorm van geurmarketing sluit daar uitstekend op aan.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.