Ooms bij Woonmarkt Nissewaard
22-11-2016

Ooms bij Woonmarkt Nissewaard

Ooms bij Woonmarkt Nissewaard

Op dinsdagavond 29 november van 19:30 tot 22:00 is het team van Ooms Spijkenisse aanwezig op de Woonmarkt Nissewaard om uw woning- en geldvragen te beantwoorden. Zo krijgen alle woningzoekenden hun informatie in één keer op één plek.

Als makelaar in Nissewaard mag je niet ontbreken op de Woonmarkt Nissewaard, daarom is ons Ooms team in de Nissewaard ook van de partij in Theater de Stoep in Spijkenisse. Zowel de makelaars als de financieel adviseurs zijn aanwezig om een one-stop-shop te kunnen bieden. Zo krijgt u het complete plaatje van Ooms en kunnen we woning- én financiële vragen beantwoorden.

De vorige keer hebben we veel nieuwe mensen leren kennen en direct vragen uit de markt kunnen beantwoorden en bespreken. Dichter bij die markt komt u niet. Daar komt nog bij dat wij nauw betrokken zijn bij Nissewaard. We sponsoren evenementen zoals Winterland Spijkenisse en het SpijkenisseFestival, maar ook verenigingen zoals voetbalvereniging Spijkenisse. Dan moet je natuurlijk ook bij een event als de Woonmarkt Nissewaard zijn.

Hypotheekadvies of oversluiten

Ooms Financieel Adviseurs is dus ook aanwezig, want u zult maar net een fantastisch huis gezien hebben, dan wilt u natuurlijk weten of dat financieel haalbaar is. Of misschien wilt u lekker blijven wonen waar u woont, maar dan een stukje goedkoper. Dan kunt u misschien oversluiten. Met Ooms Financieel Adviseurs staan we klaar om uw financiële vragen te beantwoorden. We kunnen hypotheekaanbiedingen van alle banken en geldverstrekkers vergelijken en u het beste aanbod adviseren.

Ook voor taxaties

En wilt u weten wat uw huidige huis waard is? Vraag dan bij de stand van Ooms een taxatie aan. Wij komen dan kort na de Woonmarkt bij u op bezoek en nemen, als attentie, een flesje wijn voor u mee.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.