Leer Zara Keijzer kennen, stagiaire bij Ooms

Leer Zara Keijzer kennen, stagiaire bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 21 september 2021

Even voorstellen…

Ooms Makelaars staat bekend als leerbedrijf en jaarlijks hebben we vele stageplaatsen. We zien stagiairs als onze medewerkers van de toekomst. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Zara Keijzer. Zara is op 1 september bij ons aan de slag gegaan als stagiaire op de afdeling marketing.‘’

Wie ben je?

Ik ben Zara. Ik ben 19 jaar en kom uit Capelle aan den IJssel. Ik woon thuis en wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd is shoppen, met vrienden uitgaan, uiteten gaan en natuurlijk een drankje doen. Ook kijk ik graag in mijn vrije tijd naar Netflix.

Wat doe je voor studie?

Ik studeer commerciële economie aan de hogeschool Rotterdam en ik volg de tak global marketing & sales. Ik zit momenteel in mijn 3e jaar van mijn studie. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat marketing & sales mij heel erg aansprak, maar ik echt geen idee had wat ik wilde doen later. Deze opleiding is erg breed en geeft mij veel verschillende mogelijkheden.

Waarom Ooms?

Het bedrijf spreekt mij erg aan, omdat het grootschalig is en ik kan hier dan ook veel ervaring opdoen. Het lijkt mij interessant om te weten te komen hoe alles bij Ooms verloopt en ik heb altijd al interesse gehad in vastgoed. Ik heb het gevoel dat ik hier veel kan leren en zo mezelf beter kan ontwikkelen voor mijn laatste jaren in mijn opleiding. Ooms lijkt mij hierbij de perfecte optie.

Wat is jouw motto/ slogan met betrekking tot het werk wat je doet?

Dream big, work hard and make it happen.

Stage lopen bij Ooms? We hebben altijd ruimte voor jonge, ambitieuze mensen. Stuur jouw schriftelijke motivatie met CV op naar personeelszaken@ooms.com of bel via 088 – 424 01 18.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie