Hoofdweg 258 te Rotterdam

Security Management Group B.V. (SMG) heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Leyten voor een kantoorvilla gelegen aan de Hoofdweg 258. Het betreft in totaal ca. 550 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, alsmede 13 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein.

MG is met haar werkmaatschappijen actief op het gebied van evenementenbeveiliging, het faciliteren van stewards en gastvrouwen-/heren en statische beveiliging en dat alles onder het mom van ‘gastheerschap met oog voor veiligheid’.

De keuze van SMG om zich te vestigen in deze kantoorvilla is gebaseerd op het aanwezige comfort, de uitstraling, duurzaamheid en indelingsmogelijkheden.

Daarnaast heeft ook de locatie, op steenworp afstand van het winkelcentrum Alexandrium, Intercity station Rotterdam/Alexander en diverse uitvalswegen A16 en A20, een rol gespeeld bij de keuze.

In dit object met een fraaie entree, hoogwaardige installaties en een royaal dakterras op de 3e etage is momenteel nog ca. 1.590 m² kantoor voor verhuur beschikbaar. Verhuur in units vanaf ca. 330 m² behoort tot de mogelijkheden.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens verhuurder.

Leyten is sinds 1979 een zelfstandige vastgoedontwikkelaar én belegger, gespecialiseerd in multifunctionele centrumprojecten met daarin winkels, woningen en maatschappelijk vastgoed. Hun integrale aanpak beslaat het hele traject van ontwikkeling tot en met beheer. Omdat zij hoofdzakelijk in zelfontwikkeld vastgoed beleggen, benaderen ze iedere opgave vanuit een blik op de lange termijn.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.