Hof van Spui start verkoop
01-03-2017

Hof van Spui start verkoop

Hof van Spui start verkoop

In Hof van Spui is het heerlijk landelijk leven. Eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen met elk een eigen gezicht: sommige woningen zijn uitgewerkt met dakpannen en robuuste baksteen, andere hebben een rieten kap en een fris wit gekeimde gevel. Lekker dorps wonen in Rhoon.

Op 9 maart start de verkoop van de 21 woningen in de eerste fase van Hof van Spui in Rhoon. Alle verkoopstukken voor deze woningen zijn vanaf dan online beschikbaar op www.hofvanspui.nl. De gedrukte verkoopdocumentatie is ook op te halen tijdens de verkoopbijeenkomst die op 9 maart van 18.00 tot 20.00 uur wordt georganiseerd bij Grand Café Restaurant Abel aan de Albrandswaardsedijk 196, 3172 XB in Poortugaal. Onze Ooms Makelaars uit Barendrecht zijn aanwezig om de woningplattegronden, de mogelijkheden en de verkoopprocedure toe te lichten.

De eerste fase van Hof van Spui bestaat uit zeven tussenwoningen en tien hoekwoningen met drie of vier onder één kap en vier twee-onder-een-kapwoningen. De verkoopprijzen beginnen bij € 265.000,- v.o.n. Voor elk van de woningtypen zijn opties uitgewerkt, waarmee de woningen verder afgestemd kunnen worden op de persoonlijke smaak en woonbehoefte. Een individuele keuze is bijvoorbeeld één van de drie woonstijlpakketten die Mariska Jagt Interior Design voor Groot Goed uitwerkte. Deze optie omvat vloer-, wand- en trapafwerking en kan als meerwerk voor de woningen worden gekozen. De verkaveling van het plan ligt vast maar op sommige kavels kunnen verschillende woningtypen gekozen worden.

Belangstellenden hebben tot en met maandag 20 maart de tijd om zich in de verschillende woningtypen te verdiepen. Het inschrijfformulier kan tot 12.00 uur die dag worden ingeleverd bij Ooms Makelaars Barendrecht (Ooms Makelaars Barendrecht, Brugge 3, 2993 LB Barendrecht of per e-mail aan barendrecht@ooms.com). Op 23 maart vindt vervolgens de loting plaats onder de aanwezige inschrijvers. Wie bij één van de woningworkshops voor Hof van Spui aanwezig is geweest, maakt bij de loting dubbel kans om ingeloot te worden.

Heeft u vragen over de woningen of over de verkoopprocedure? Bel dan even naar onze vestiging in Barendrecht: 0180 62 65 00.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.