Een dag uit het leven van ... Jasper Bredius
21-12-2018

Een dag uit het leven van ... Jasper Bredius

Een dag uit het leven van ... Jasper Bredius
  • Naam: Jasper Bredius
  • Functie: Vastgoedadviseur bedrijfshallen
  • Vestiging: Ooms Makelaars bedrijfshuisvesting te Rotterdam
  • Ik werk bij Ooms sinds: begin 2017

06:00 uur: Goedemorgen! Ik lig nog heerlijk te slapen en draai me nog een keer om.

08:00 uur: Ik ben net wakker geworden en lees mij door een paar nieuwsbrieven heen. Ik ben weer helemaal op de hoogte van het laatste nieuws en vertrek naar kantoor.

10:30 uur: Ik heb een bezichtigingsronde met een buitenlands bedrijf. Na diverse bedrijfsruimtes bekeken te hebben weet dit bedrijf precies wat er te huur is in Rotterdam en nemen we het één en ander in overweging.

12:00 uur: Na diverse telefoontjes ben ik inmiddels weer aangekomen op ons prachtige kantoor op de Maaskade. Iedere keer dat ik binnenloop geeft dit toch weer een bijzonder gevoel.

14:00 uur: Ik werk nog steeds op kantoor aan enkele verhuuradviezen en maak een huurovereenkomst op. De telefoon gaat vaak, december is één van de drukste maanden.

15:00 uur: Ik ben inmiddels aangekomen bij de start bouw van één van de projecten die wij in verkoop hebben gehad. De eerste paal wordt geslagen en er wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

18:00 uur: Ik ben weer onderweg naar huis en bel nog wat kandidaten en opdrachtgevers in de auto op. Genoeg gebeld voor vandaag, ik heb honger.

20:00 uur: Ik maak thuis een plafond met gipsplaten. Ik vind het fijn om ’s avonds met mijn handen te werken, het maakt mijn hoofd weer heerlijk leeg.

23:00 uur: Ik sluit de dag af met een dutje.

  • Quote/uitspraak van de dag: Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat.
  • Mijn doel van de dag is bereikt als: Mijn collega Liesbeth met een lach naar huis gaat.
Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.