“Aanbod duurzaam bedrijfsvastgoed in de regio groeit”
10-10-2018

“Aanbod duurzaam bedrijfsvastgoed in de regio groeit”

“Aanbod duurzaam bedrijfsvastgoed in de regio groeit”

In Bergschenhoek wordt begin 2019 gestart met de bouw van vier bedrijfsunits. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de nieuwe regelgeving en om die reden wordt er zeer duurzaam en gasloos gebouwd. In opdracht van projectontwikkelaar Prohuis, start bouwbedrijf Vrolijk dit najaar met de voorbereidende werkzaamheden. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvestiging (partner in Dynamis) verzorgt de verhuur. De oplevering staat gepland in het vierde kwartaal van 2019.

“De vraag naar duurzame bedrijfsruimte neemt snel toe, maar het aanbod is op dit moment nog schaars”, vertelt Jasper Bredius, makelaar bij Ooms Bedrijfshuisvesting. “We zijn dan ook trots dat we in het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw Leeuwenhoek vier duurzame bedrijfsunits mogen aanbieden van elk 668 m2 bedrijfshal en circa 110 m2 kantoorruimte”.

Duurzame ondernemers

Bij de ontwikkeling van het object is zowel vanuit het bouwkundige als technische aspect stilgestaan bij de energieprestatie van het gebouw. Zo wordt er hoogwaardige isolatie toegepast en hebben de huurders straks de beschikking over een duurzame manier van koelen en verwarmen van de ruimtes door bijvoorbeeld de inzet van zonnepanelen. De bedrijfsunits zijn om die reden extra aantrekkelijk voor bedrijven die duurzaam willen ondernemen.

Meer informatie Leeuwenhoek project?

Wilt u als eerst op de hoogte gehouden worden over nieuwbouwproject Leeuwenhoek? Vul dan het onderstaande formulier in.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting via bog@ooms.com of 010 - 424 88 88.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.