Ooms regelt de Hoogste Opbrengst

Ooms Makelaars regelt een hogere opbrengst dan de standaard makelaar. Met het grootste netwerk, bereiken wij de meeste potentiële kopers voor uw huis. Met onze ervaring happen we toe op het juiste moment. Wilt u weten hoe groot ons netwerk is? Lees snel verder!

Ooms regelt de Hoogste Opbrengst
Ooms regelt de Hoogste Opbrengst

1. Volledige plaatsing op Funda, met een maximaal bereik.

Iedere maand bezoeken ruim 7 miljoen potentiële kopers de website van Funda waarvan ruim 1,7 miljoen mensen het aanbod bekijken in de regio Rotterdam. Uw woning plaatsen op Funda zorgt dus voor maximale aandacht. 

In het Ooms promotiepakket zit standaard professionele fotografie en film inbegrepen. Deze haarscherpe beelden met een uitgebreide woningbeschrijving zijn specifiek geoptimaliseerd voor Funda zodat uw woning een hoge plaatsing in de Funda-ranking krijgt.

Ooms regelt de Hoogste Opbrengst
Ooms regelt de Hoogste Opbrengst

2. Plaatsing op Ooms.com met 60.000 bezoekers per maand.

Naast dat wij elke woning aanmelden op Funda.nl, plaatsen we deze ook op onze eigen aanbodpagina op Ooms.com. Iedere maand trekt deze pagina zo'n 60.000 bezoekers, allemaal serieuze woningzoekers. Via onze website kunnen zij eenvoudig een bezichtiging plannen voor uw woning.

Ooms regelt de Hoogste Opbrengst
Ooms regelt de Hoogste Opbrengst

3. Het vermelden van de woning op social media (ruim 20.000 volgers).

Door het actief en regelmatig posten van exclusieve nieuwtjes en het laatste aanbod, hebben wij een groot aantal volgers verzameld op al onze social media kanalen. Op Facebook bereiken onze pagina's een groot aantal woningzoekers, met op de pagina van Ooms Makelaars Rotterdam alleen al meer dan 15.000 volgers. Ook zijn wij actief op Twitter en LinkedIn. Zodra uw woning bij ons in verkoop komt, plaatsen wij een berichtje op onze social media kanalen. Zo brengen wij uw woning direct onder de aandacht bij de relevante doelgroep.

Ooms regelt de Hoogste Opbrengst
Ooms regelt de Hoogste Opbrengst

4. Maandelijks ontvangen 10.000 abonnees de nieuwsbrief van Ooms.

Iedere maand versturen wij onze 10.000 abonnees onze nieuwsbrief met hierin vastgoednieuws, maar ook uitgelicht aanbod en woningen die te koop staan die aansluiten bij de specifieke wensen van de ontvanger. Zo wordt uw woning extra onder de aandacht gebracht bij onze zoekers. U leest onze nieuwsbrief van februari 2017 hier.

Ooms regelt de Hoogste Opbrengst
Ooms regelt de Hoogste Opbrengst

5. Wij hebben een actief zoekersbestand van 10.000 mensen verdeeld over onze 8 vestigingen

Doordat wij vestigingen hebben in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam èn Spijkenisse hebben wij potentiële klanten in de gehele regio Rijnmond. Bij de start van de verkoop van uw woning informeren wij alle woningzoekenden hierover.

1115674_NoCure_NoPay.png

6. Wij werken altijd no cure, no pay!

Uw belang is ons belang! U betaalt ons immers alleen als wij uw woning succesvol verkopen. Op deze manier bent u gegarandeerd dat wij ons 110% inzetten om uw woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen.

Ooms regelt de Hoogste Opbrengst
Ooms regelt de Hoogste Opbrengst

7. Als NVM makelaar beschikken wij over de beste marktinformatie.

Al onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd. Hierdoor krijgen wij toegang tot de beste marktinformatie en weten wij dus exact wat uw woning kan opbrengen. Dit helpt ons om de beste prijs voor uw woning te vragen en versterkt uw onderhandelingspositie. Vraag de makelaar om de NVM cijfers zodat hij kan laten zien dat wij de hoogste opbrengst realiseren.

8. Wij nemen de tijd voor uw verkoop!

Wij verkopen uw woning liever binnen één maand tegen de hoogste opbrengst dan binnen één dag voor een lagere opbrengst.

9. Wij zijn ervaren onderhandelaars en realiseren altijd de beste opbrengst.

Bij een verkoop realiseren wij de beste opbrengst voor u. Op deze manier verdienen wij onze courtage voor u terug!

1115658_Dynamis_logo_v2_rgb.png

10. De kracht van het samenwerkingsverband Dynamis.

Ooms is partner in Dynamis. Dynamis is een samenwerkingsverband van dertien regionale makelaars met 36 vestigingen, verspreid door heel Nederland. De kracht van het samenwerkingsverband ligt in de combinatie van regionale expertise met een onderlinge uitwisseling van de opgedane deskundigheid en ervaringen. De pijlers van deze samenwerking zijn:

1. Regionale kennis
2. Landelijke dekking
3. Uniforme werkwijze

De deskundigheid van onze partners komt dus de verkoop van uw woning ten goede.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.