Ik wil mijn huis verkopen

U overweegt om uw woning in de regio Rotterdam of Drechtsteden te verkopen. Dan bent u van harte welkom bij Ooms Makelaars, want Ooms zorgt ervoor dat u met een goed gevoel uw huis verkoopt.

Ooms verkoopt uw huis
Ooms verkoopt uw huis

Ooms Makelaars beschikt met haar 7 kantoren over veel kennis en ervaring over de huizenmarkt. De makelaars van Ooms weten wat een huis opbrengt en regelen de beste deal voor u. Vervolgens brengen de makelaars ook de administratieve zaken voor u op orde. 

Wij zetten uw woning op dit unieke platform, met zeer uitgebreide presentatiemogelijkheden om uw te koop staande huis zo goed mogelijk bij de juiste koper onder de aandacht te brengen. Naast dit platform biedt Ooms Makelaars uitgebreide pakketten aan, met on- en offline middelen om uw huis optimaal te promoten. Zo wordt uw huis op meerdere woonplatformen geplaatst zoals huizenzoeker.nl en huislijn.nl en kunt u kiezen om lokaal te adverteren. Uiteraard plaatsen wij uw huis op één van de lokale Facebook pagina's zodra deze te koop staat, en ook hier bieden wij de mogelijkheid om te adverteren tegen lage kosten en een groot bereik. Twitter en Google+ zetten wij ook in.

Kortom: de beste prijs, unieke promotie en groot gemak vindt u bij Ooms! Lees meer over onze verkooppakketten of neem contact op met het makelaarskantoor van Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Rotterdam, Schiedam of Spijkenisse.

Vraag tijdens uw gratis verkoopadvies naar de courtage!

 

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.