Hudson's Bay van start in Rotterdam

Gisteren opende Hudson's Bay Company (HBC) in Rotterdam de eerste Saks OFF 5TH-vestiging en de tweede Hudson’s Bay-vestiging in Nederland, waar eerst V&D de winkelstraat sierde.

Eind dit jaar zal HBC twee Saks OFF 5TH- en tien Hudson's Bay-vestigingen in Nederland hebben geopend. HBC toont vertrouwen in de Nederlandse markt en dit maakt deel uit van de Europese groeistrategie.

Wat voor winkelconcern is Saks OFF 5th?
Het is een outlet dat een combinatie van exclusieve merken tegen sterk gereduceerde prijzen aanbiedt. Het assortiment van Saks OFF 5TH bestaat uit kleding voor hem en haar, accessoires, schoeisel en interieur styling producten.

Saks OFF 5th en Hudson’s Bay
Hudson’s Bay is een premium warenhuis – ook wel vergelijkbaar met de Bijenkorf - terwijl Saks OFF 5TH een premium-off-price-keten is – twee verschillende concepten met elk een unieke winkelervaring. Het Amerikaanse Hudson’s Bay is op de Nederlandse markt afgestemd. Vooral merken die het in Nederland goed doen zullen op display staan.

Alle vestigingen bevinden zich op A-locaties in de grote steden en het wisselende aanbod zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws in het assortiment te vinden is. Het outlet winkelconcept is al erg populair in de Verenigde Staten en onlangs zijn er in Duitsland vijf nieuwe vestigingen geopend.

82623_IMG_9258.jpg
Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.