Start Verkoop Esse Zoom 3 juni van 11u tot 13u

Zuidereiland wordt de eerste buurt in Esse Zoom, bestaande uit 18 rijwoningen, 3 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één kapwoningen en 4 herenhuizen. Wonen op een heus eiland omringd door water en liggend in het groen. Wilt u landelijk wonen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Kom dan op 3 juni van 11:00 tot 13:00 naar de start verkoop in van der Valk hotel Nieuwerkerk a/d IJssel.

U kunt uw interesse voor deze buurt reeds kenbaar maken op de website! De start verkoop laat niet lang meer op zich wachten.

Esse Zoom wordt de nieuwste woonwijk aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. Een wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en groene ruimtes om elkaar te ontmoeten. Hier is het ontspannen wonen, met rust en ruimte om u heen. De verschillende kleinschalige woonbuurten hebben ieder hun unieke sfeer. En door de grote verscheidenheid aan woningen, is hier voor ieder wat wils. Zo kunt u écht groeien in Esse Zoom!

Esse Zoom biedt straks een breed aanbod verspreid over de circa 550 woningen, die worden gebouwd in sfeervolle woonbuurten. Iedere woonbuurt heeft  z’n eigen karakteristieke eigenschappen. Op zoek naar een rijwoning, twee-onder-een-kapwoningen of een vrijstaande woning? De kleine woonbuurten worden met deze diversiteit ingericht, waardoor er een gevarieerd beeld ontstaat en u straks kunt kiezen voor een kindvriendelijke, waterrijke en autoluwe woonbuurt. Lopend of met de fiets kunt u gemakkelijk naar de winkels in Nieuwerkerk en Capelle aan den IJssel of uw kinderen naar school brengen.

Aan recreatie en groen is geen gebrek; met de ‘Groene Parkzone’ te midden van Esse Zoom wordt een uitgestrekte groenzone gerealiseerd die van boven naar beneden door de hele wijk loopt. Een plek waar u kunt ontmoeten, spelen en ontspannen. De woonbuurten aan de oostelijke zijde van deze Groene Parkzone grenzen aan de bestaande wijk Esse Laag en krijgen een landelijke karakter met rijtjes woningen, pleintjes en sfeervolle knotwilgen. In het westelijke gebied ten opzicht van de Groene Parkzone, vind je fijne woningen met een waterrijk karakter en tuinen aan de waterkant.

Wist u dat Ooms Financieel Adviseurs ook deelneemt aan het project om u te helpen met uw hypotheekaanvraag? Op de vestiging bij Ooms Capelle a/d IJssel zit financieel adviseur Ad van den Heuvel. Heeft u een vraag voor hem? Kom dan even langs of bel naar 088 424 88 10.

 

82498_7874-C04.jpg
Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.