Hof van Spui: Meld je aan!Nieuwbouw

Hof van Spui is het nieuwste woningbouwproject in Rhoon. Projectontwikkelaar AMARE Vastgoed en Bouwbedrijf Wagemakers nodigen belangstellenden uit om zich aan te melden voor het project.

 

In de eerste fase van Hof van Spui komen 4 twee-onder-een-kapwoningen en 17 eengezinswoningen met drie of vier woningen onder één kap. De verkaveling van het plan ligt vast maar op sommige kavels kunnen verschillende woningtypes gekozen worden. Meer informatie over dit nieuwbouwproject op www.hofvanspui.nl of bij Ooms Makelaars in Barendrecht (barendrecht@ooms.com of telefoonnummer 0180-62 65 00).

Hof van Spui is gelegen in de oude spuikom, tussen de Essendijk, Dorpsdijk en Havendam. Een unieke locatie, op loopafstand van alle dorpse voorzieningen, een scala aan recreatiemogelijkheden én de uitvalswegen naar de omliggende steden. Hof van Spui wordt een dorps buurtje met een landelijke opzet: kleine woonblokjes van twee, drie of vier woningen, losjes gegroepeerd om een groene hof.

Hof van Spui is een ontwikkeling van AMARE Vastgoed en Bouwbedrijf Wagemaker, die de woningen ook gaat bouwen. Het project is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Albrandswaard.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.