Olof Palmestraat 10 te DelftTransactie kantoorruimte

Prime Vision B.V. huurt in totaal ruim 2.000 m² kantoor-/ en opslagruimte gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping, alsmede 55 parkeerplaatsen op het eigen parkeerterrein en zal zich op (korte) termijn huisvesten in dit representatieve kantoorgebouw.

Het hoogwaardige kantoorgebouw is gelegen in kantorengebied Delftse Hout (onderdeel van Delftse Poort Oost). Dit kantorengebied kenmerkt zich door de goede zichtlocatie langs de snelweg A13. Het gebouw is door de enorme signingsmogelijkheden een echte eyecatcher voor haar gebruikers.

Prime Vision B.V. is een internationaal opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Delft. Prime Vision levert automatiseringsoplossingen voor de postale en logistieke wereld en is met name gespecialiseerd in systeemintegratie en patroonherkenning. Het bedrijf is een dochter van PostNL en TNO.

Doordat Samsung Electronics Europe Logistics B.V. een nieuwe huurovereenkomst heeft gesloten voor ruim 2.000 m² kantoorruimte en Fox-IT een huurovereenkomst gesloten heeft voor circa 710 m² kantoorruimte, is er momenteel nog maar circa 2.000 m² kantoorruimte alsmede in totaal 76 parkeerplaatsen beschikbaar voor (deel)verhuur.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder.

4480_Olof-Palmestraat.jpg
Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.