Schiedamse Vest 154 te RotterdamTransactie kantoorruimte

Withvest B.V. heeft onder begeleiding van Keadyn B.V. onlangs het kantoorgebouw gekocht gelegen aan de Schiedamse Vest 154 te Rotterdam. Dit object, gelegen in het Witte de With kwartier, bestaat uit totaal ca. 2.297 m² kantoorruimte. De parkeerplaatsen gelegen op het buitengelegen parkeerterrein behoren eveneens bij het gekochte.

Keadyn is een Angel VC investeerder uit Rotterdam, die zich richt op het supporten van snelgroeiende tech startups. Keadyn zorgt hierbij voor het perfecte klimaat om haar participaties te laten accelereren. De oprichters van Keadyn zijn ervaren ondernemers met kennis op het gebied van onder andere investeringen, strategie-ontwikkeling, business development, groeiversnelling en exit-strategieën. Keadyn lanceert op deze locatie een nieuw coworking concept om deze startup tech community nog beter te kunnen ondersteunen.

In opdracht van Mayfield Asset and Property Management B.V. trad Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) B.V. op namens verkoper. 

4357_Schiedamse-Vest-154.jpg
Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.