Het Ooms Hart KloptOoms draagt zorg voor haar klanten, medewerkers en medemens.

Voor Ooms zal 2016 in het teken staan van teruggeven. Al bijna 90 jaar helpen wij onze klanten vol plezier en enthousiasme en nu gaan wij deze passie volop inzetten om onze gemeenschap, medewerkers en medemens te steunen. Het Ooms Hart klopt...

 

Het Ooms Hart is hét thema van Ooms in 2016. Dit zal op verschillende wijzen worden uitgedragen gedurende het jaar. Eén hiervan is er een die heel erg nauw aan ons oranje hart ligt: het Familiehuis Daniel den Hoed. Al in december kondigden wij al vol trots onze samenwerking aan. 

In 2017 zal de Daniel den Hoed kliniek de oversteek maken naar het Erasmus Medisch Centrum. Dit betekent dat het Familiehuis, die al jarenlang fantastische steun en onderdak biedt aan de patiënten van het Erasmus MC Kankerinstituut en hun families, zal gaan meeverhuizen. Dit is een intensieve onderneming en steun hiervoor is dan ook hard nodig. Door middel van o.a. structurele donaties door Ooms, Ooms Financieel Adviseurs en hun klanten, hopen wij deze overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op deze manier kan het Familiehuis doorgaan de onuitputtelijke hulp die ze bieden aan de gasten.

Bekijk de Ooms Hart Klopt pagina voor meer informatie over het Ooms Hart en het Familiehuis Daniel den Hoed.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.