Prins Hendrikkade 47-49 te R'damTransactie kantoorruimte

Stichting Buurtzorg Nederland heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van de Prins Hendrikkade 47-49 te Rotterdam, bestaande uit circa 1.000 m² multifunctionele ruimte, alsmede 3 parkeerplaatsen in de achtergelegen parkeergarage.

Buurtzorgpension Noordereiland is een initiatief van Stichting Buurtzorg Nederland en biedt plaats voor de verpleging en verzorging van 23 patiënten. Het geheel bevindt zich in een gastvrije omgeving waar patiënten maximaal 6 weken kunnen verblijven, omdat zij bijvoorbeeld even niet zelfstandig thuis kunnen wonen. In het Buurtzorgpension werken uitsluitend goed opgeleide, professionele medewerkers die hoogwaardige zorg en diensten kunnen leveren. Gezamenlijk leveren zij alle zorg en gastvrijheid die nodig is om patiënten en naasten een veilig en welkom gevoel te geven. Er is oog voor privacy, de kamers worden comfortabel ingericht, voorzien van TV, een douche en toilet. Persoonlijke service en comfort staan bij het Buurtzorgpension hoog aangeschreven.

Per 1 oktober 2015 zal Buurtzorgpension Noordereiland haar deuren openen. Hiermee is de Prins Hendrikkade 47-49 weer een nieuw object in Rotterdam dat betrokken partijen hebben weten te transformeren naar zorg-/ maatschappelijke-ruimte conform de in het leven geroepen ‘aanpak kantorenleegstand, faciliteren van van transformatieprojecten’.

EyeOnProperty B.V. heeft namens Stichting Buurtzorg Nederland het aanhuur-, vergunnings- en ontwerptraject uitgevoerd en zal tevens de turnkey oplevering van de transformatie begeleiden.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) begeleidde de transactie namens verhuurder.

2635_P1030268_new.JPG
Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.