Preferred Partner Plan

Ooms Makelaars biedt speciale tarieven voor Preferred Partners. Gaat u met Ooms een partnership aan dan genieten u en uw medewerkers van voordeel op de diensten van Ooms.

Als ondernemer wilt u het beste voor uw medewerkers, dat snappen wij! Daarom bieden wij u het Preferred Partner Plan aan. 

Bied het beste aan uw medewerkers, word partner van Ooms

1037319_logo_PreferredParnerPlan_Ooms.jpg

Als ondernemer wilt u het beste bieden aan uw medewerkers, dat snappen wij!

Uw medewerkers zijn belangrijk voor u. Met het Preferred Partner Plan van Ooms Makelaars ontzorgt u uw medewerkers bij belangrijke privézaken, zoals het kopen van een huis, afsluiten van een hypotheek of vragen over financiële zaken. Uw medewerkers zijn Preferred klanten, en genieten van vele voordelen!

Ooms Makelaars is de meest verkopende makelaar uit uw regio. Samen met Ooms Financieel Adviseurs, Ooms Taxateurs zijn wij een one-stop-shop met alles onder 1 dak! Wij zijn deskundig, professioneel en bieden altijd de hoogste kwaliteit. Ook benaderen wij de klanten persoonlijk en blijven betrokken in alle fases van hun leven. 

Hoe ontzorgt Ooms?

Ooms heeft alles onder 1 dak. Dit betekent dat wij, indien gewenst, alles uit handen kunnen nemen. Denk aan verkoop, aankoop, huur, verhuur, hypotheek en/of verzekeringen. Uw medewerker krijgt de beste service.

 • Wij hebben een team van zeer ervaren en enthousiaste medewerkers die elke klant koesteren en van een voortreffelijke dienst willen voorzien.
 • Alle adviseurs zijn erkende Hypothecaire Planners en Adviseurs.
 • Wij verzorgen de gehele promotie en marketing rondom de verkoop van de woning 
 • Ook op zaterdag en 's avonds kunnen afspraken ingepland worden!
 • Wij vragen en maken altijd de beste verkoopprijs
 • Als onafhankelijke hypotheekadvsieur vergelijken wij alle geldverstrekkers in 1 keer!
 • Gemiddeld scoren wij een 8,7 op basis van meer dan 600 reviews

Naast al deze voordelen, bieden wij een plan op maat. Samen bepalen wij welke voordelen u uw medewerkers bij Ooms kunt bieden. En vergeet niet dat u, als ondernemer, ook geniet van alle voordelen welke Ooms uw als Preferred Partner te bieden heeft.

Groot of klein, elke ondernemer is welkom! Ook (sport)verenigingen zijn welkom. Een voorbeeld hiervan is een afspraak waarbij nieuwe klanten, die via de vereniging bij ons terecht zijn gekomen, een donatie voor de clubkas opleveren.

De wederdienst, welke wij van onze partner verwachten, is dat u de voorwaarden en de voordelen door u zelf binnen uw organisatie gecommuniceerd worden. 

Voorbeelden van voordelen

Preferred Partner Plan

Preferred klanten (uw medewerkers) kunnen de volgende voordelen verwachten:

Wonen

 • Op maat diensten
 • Upgrades op het 'normale' promotiepakket
 • Op maat gemaakte arrangementen (Combinaties mogelijk met aankoop, verkoop, huur en verhuur) 

 

Financieel advies

 • Op maat diensten zoals afsluiten van een hypotheek 
 • Een gratis hypotheek oversluitcheck - wij bekijken of het mogelijk is over te sluiten naar een goedkopere hypotheek 
 • Hulp bij het invullen van de belastingaangiften (m.u.v. ondernemers)

Taxaties 

 • Op maat taxaties voor woningen 
 • Op maat taxaties van beleggingspanden

Verzekeren 

 • Gratis verzekeringscheck - waarbij alle lopende verzekeringen worden getoetst.

Interesse?

Bent u als ondernemer geïnteresseerd in het Preferred Partner Plan van Ooms? Neem vandaag nog contact op met Nick Forger of Stephanie Hopmans door te bellen naar 010 424 88 88 of vul dit formulier in.

Ooms dinercadeau t.w.v. 100 euro ontvangen?

Preferred Partner Plan Ooms Diner Cheque
Preferred Partner Plan Ooms Diner Cheque

Bent u zelf geen ondernemer, maar kent u wel iemand die interesse zou hebben in het Preferred Partner Plan? Informeer deze dan over de mogelijkheden bij Ooms en zet hem/haar bij ons aan tafel. Om u hiervoor te bedanken, ontvangt u van ons een Ooms dinercadeau ter waarde van maar liefst €100,-!

Het Ooms dinercadeau kan besteed worden in meer dan 1200 restaurants door heel Nederland! Het uitgebreide netwerk van accepterende restaurants biedt een zeer ruime keus. U hoeft het Ooms dinercadeau niet in één keer te besteden, maar kunt deze in delen gebruiken. Bekijk hier welke Rotterdamse restaurants u kunt bezoeken met deze cheque.

1037293_Peter-van-Nederpelt.jpg

Peter van Nederpelt over het Preferred Partner Plan

Directielid Ooms Makelaars en Bedrijfsmakelaar

,,Met veel van onze klanten onderhouden wij al heel lang een goede relatie. Een derde generatie aan onze tafel is geen uitzondering. Al deze ondernemers weten dat wij voor hen klaar staan in alle fasen van hun ontwikkeling. Natuurlijk niet alleen bij zaken rondom bedrijfshuisvesting, maar ook voor hen als particuliere klant. Zij zien Ooms als een betrouwbare businesspartner. Ons kantoor is er om hún zaken goed en tot in de puntjes te regelen. Dat gunnen zij ook hun medewerkers. Daarom introduceert Ooms begin 2017 het Preferred Partner Plan zodat ook zij tegen zeer gunstige voorwaarden en tarieven kunnen profiteren van alles wat Ooms te bieden heeft.’’

1037295_Nick-Forger.jpg

Nick Forger

Manager Wonen Rotterdam

,,Met inmiddels acht vestigingen is Ooms een vertrouwd adres op de woningmarkt en voor velen een belangrijk partner. Als meest verkopende makelaar in de regio kent Ooms immers alle ins & outs van een woningmarkt in beweging, want dat is de regio zeker met zijn aantrekkelijk woon-, werk- en recreëerklimaat. Een regio vol uitdaging en ambitie, net als Ooms. Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een hoge score. Daar zijn we super trots op. Het Preferred Partner Plan komt op een mooi moment. Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe woning, mede door de lage rente nu. Wij staan hen daarin graag bij. Bij Ooms vinden zij alle expertise onder één dak.’’

1037292_Stephanie-Hopmans.jpg

  

 Waarom Ooms?

 • Het meest verkopende makelaarskantoor in Regio Groot-Rijnmond
 • Ooms vraagt en maakt de beste prijs voor uw huis
 • No Cure No Pay
 • Persoonlijke aandacht
 • Team van enthousiaste en ervaren medewerkers
 • Professionele fotografie en virtuele bezichtingen
 • Erkend hypothecaire Planners en Adviseurs
 • Afspraken mogelijk op zaterdag en 's avonds

 

Interesse om Partner te worden?

1115930_Tekengebied-1.png

Heeft u na het lezen van de voordelen interesse om Partner te worden van Ooms? Vul dan het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.