Welkom bij Ooms Makelaars Lansingerland

Van harte welkom bij Ooms Makelaars in Lansingerland. Op deze pagina stellen wij ons graag voor, kunt u lezen waar wij actief zijn in Gemeente Lansingerland, vindt u meer informatie met betrekking tot de verkoop van uw huis en onze diverse diensten.  

Bent u op zoek naar een mooie woning in de Gemeente Lansingerland en omgeving? Ga direct door naar het aanbod in koopwoningen. 

Wilt u binnenkort uw huis verkopen? Ooms Makelaars Lansingerland helpt u bij de verkoop van uw huis! 

Ontmoet dé makelaars in Lansingerland

1036326__DSC8081.jpg

Ooms Makelaars Lansingerland is de nieuwste telg van Ooms Makelaars en wij stellen u graag voor aan onze makelaars en de hypotheekadviseurs van het nieuwe kantoor. 

Raymond, Lucinda, Illana en Jearon staan voor u klaar om u een goed advies te geven over het verkopen, aankopen of taxeren van uw woning. Ooms Financieel Adviseurs, Ad van den Heuvel, helpt u graag met een hypotheek. 

 

Huis verkopen in de Gemeente Lansingerland?

1036081_Promotiepakket.JPG

Bij Ooms Makelaars Lansingerland kunt u er vanuit gaan dat u uitstekende begeleiding krijgt bij de verkoop van uw woning. Met de kennis en ervaring op de woningmarkt en een scherp tarief voor het promotiepakket wordt uw woning onder de aandacht gebracht via diverse kanalen. 

Ooms Makelaars Lansingerland verkoopt u uw huis in onder andere Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Pijnacker! Lees welk voordeel u hieruit kunt halen!

 

 

Huis in Lansingerland kopen?

1036078_Huis-kopen-Lansingerland.jpg

Ooms Makelaars Lansingerland heeft een ruim en vooral gevarieerd aanbod in woningen. Bestaande huizen, nieuwbouwhuizen, appartementen, eengezinswoningen, koophuizen en ook huurhuizen. Het huizenaanbod van Lansingerland bekijkt u hier en ook kunt u de Facebookpagina in de gaten houden voor het nieuwste aanbod van huizen in Berkel en Rodenrijs en de omgeving.

 

Voordeel bij verkoop!

1036079_Kortingsvoucher.jpg

Bij Ooms Makelaars laten wij u niet voor onnodige kosten opdraaien. Met 'No cure, no pay' laat Ooms Makelaars u nooit voor onnodige kosten opdraaien. Bij een snelle verkoop krijgt u bovendien een kortingsvoucher ter waarde van € 150,- die u volgende keer kunt inleveren. 

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.