Lees de ervaringen van onze klanten met Ooms Makelaars!

Bent u van plan uw woning te verkopen, maar bent u er nog niet over uit met welke makelaar u in zee wilt? Neem dan contact met ons op en wij helpen u daadwerkelijk verder. Als u namelijk Ooms als makelaar inschakelt weet u één ding zeker: uw woning wordt verkocht!

Om deze overtuiging kracht bij te zetten zijn wij eerder dit jaar een campagne gestart om de boodschap "Ooms verkoopt uw huis!" breeduit onder de aandacht te brengen. Daarbij hebben we de slogan "als wij het niet kunnen, kan niemand het" bedacht en ingezet in al onze uitingen. Inmiddels zijn we een aantal stappen verder in deze campagne en presenteren wij u hierbij met trots de Ooms verkoopt uw huis - Reviews! Scroll snel verder naar beneden en lees alle reviews van de vestigingen Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse en Hellevoetsluis.

Ooms Makelaar Daniël Stout koopt met u uw nieuwe huis
Ooms Makelaar Daniël Stout koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis -  Ooms Makelaar Rotterdam Daniël Stout

Daniël hielp De heer en mevrouw Venderbos met de aankoop van hun nieuwe huis!

Review de heer en mevrouw Venderbos
"Toen we een nieuwe woning wilden gaan betrekken, was de keuze van makelaar snel gemaakt; Ooms Makelaars moest ons gaan helpen. Dit vanwege de positieve ervaringen met de aankoop van onze eerste koopwoning via Ooms Makelaars.

Tijdens de bezichtiging van het nieuwbouwproject wat wij allereerst op het oog hadden bleek er echter niet veel keuze meer te zijn en sloot het project bovendien niet geheel aan op onze woonwensen. Daniël Stout voelde feilloos aan wat wij in gedachten hadden en was zo attent om ons te wijzen op een ander project wat ons ook zou aanspreken en wel aan ons eisenpakket voldeed.De afspraak voor een bezichtiging hiervan was snel gemaakt en het bleek een schot in de roos; ons droomhuis bleek onderdeel van dit nieuwbouwproject te zijn. Door het adequate optreden van Daniël hadden we binnen afzienbare tijd het koopcontract voor dit huis voor onze neus liggen.

Met de inzet van Ooms Financieel Adviseurs was ook de voor ons als ondernemers lastig te verkrijgen hypotheek snel en goed geregeld. Dat alles maakt ons met recht een tevreden en vaste klant van Ooms. Mochten we ons droomhuis ooit zat worden, dan is de keuze van makelaar bij voorbaat al vastgesteld".

Ik wil ook mijn huis aankopen met Daniel!
Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Yvette den Daas koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Rotterdam Yvette den Daas

Yvette hielp De heer Smeele met de aan- en verkoop van zijn huis!

Review de heer Smeele
"Ik ben de gelukkige eigenaar van een droomappartement. Met de hulp van Ooms Makelaars heb ik dit appartement kunnen bemachtigen. Dit is het 4e huis dat ik heb gekocht (en heb bovendien 4 huizen verkocht) via Ooms Makelaars. Telkens weer sta ik versteld van de service en de professionaliteit waarmee vrij jonge (assistent) makelaars mij helpen een huis te kopen en/of te verkopen.

Ditmaal heb ik ook gebruik gemaakt van de diensten van Ooms Financieel Adviseurs. Dankzij hen heb ik nu een hypotheek gevonden met de beste voorwaarden en een hypotheek die bij mijn persoonlijke situatie past. Nu ik mijn droomappartement heb gevonden, zal ik niet snel weer een makelaar nodig hebben. Maar mocht ik ooit weer willen verkopen, dan weet ik Ooms Makelaars snel te vinden!"

Ik wil ook mijn huis aankopen met Yvette!
Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Sylvester verkoopt uw huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Rotterdam Sylvester de Jong

Sylvester hielp De heer en mevrouw van Klooster met de snelle verkoop van hun huis!

"Ooms is een grote en bekende partij in Rotterdam en omgeving. We hadden erg goede geluiden over hen gehoord. Het  was voor ons een uitgemaakte zaak dat wij Ooms als onze verkoopmakelaar wilden hebben. Vanaf het eerste moment liep het contact uitstekend. Zowel via de zeer accurate en kundige backofficemedewerkers als via email en een eigen webomgeving werden wij op de hoogte gehouden van alle ingeplande bezichtigingen en voortgang van ons ‘verkooptraject’.

Alle feedback was keurig op tijd. Sylvester was goed in staat onze verwachtingen te managen. We hebben continue het gevoel gehad dat de verkoop zeer vlot verliep en dat we ons totaal geen zorgen hoefden te maken. Dit werd allemaal bewaarheid toen het eerste bod binnenkwam. Daarna is alles zeer snel gegaan, waarbij het hoge niveau van de informatievoorziening stand hield.

Op dit moment oriënteren wij ons op nieuwbouwprojecten waarbij ook Ooms Makelaars weer nauw betrokken is. De veelvoud en verscheidenheid aan projecten bij hen is zeer groot en het eerste contact is dusdanig goed bevallen dat een vervolgopdracht niet ondenkbaar is."

 

Ik wil ook dat Sylvester mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Sylvester!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Marcella Koenrades koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Rotterdam Marcella Koenrades

Marcella hielp Mevrouw Peate-Hansen direct aan een nieuw huurhuis!

Review mevrouw Peate-Hansen

"Voor een leuk appartement in Rotterdam moet je bij Marcella Koenrades van Ooms Makelaars zijn. Dankzij haar woon ik nu mooi en heel fijn in 'Hartje Centrum' van Rotterdam".

Ik wil ook dat Marcella mijn huurzaken regelt!

Ooms Makelaar Alex verkoopt uw huis!

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Rotterdam Alex van der Laan

Alex hielp de heer van Alten en mevrouw Wachters met de aankoop van hun nieuwe huis!

"Via mijn zus ben ik terecht gekomen bij Ooms, die was ook heel tevreden, dus de beslissing was snel genomen.

Service van Ooms was goed, Alex dacht en hielp mee waar kon en heeft goed onderhandelend met super resultaat uiteindelijk.

De hypotheek is geregeld door André Slager van Ooms Financieel Adviseurs. André hield ons goed op de hoogte van alle perikelen rondom de hypotheek, sommige zaken waren niet altijd even gemakkelijk, maar André had alles onder controle!

Dus tevreden met Ooms en zeker aan te raden!".

 

 

 

Ik wil dat Alex mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Alex!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Salomé Schaap koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Dordrecht Salomé Schaap

Salomé verkocht de woning van de heer Besseling binnen een week!

Review de heer Besseling

"Het is een mooie zonnige vrijdagmiddag in juli 2015. Mevrouw Salomé van Ooms Makelaars Dordrecht belt me op met de mededeling dat alle papieren binnen zijn en mijn woning voor een mooie prijs te koop wordt gezet. We nemen alles kort door en enkele uren later is mijn woning op de website van Ooms (en Funda) te vinden.

Voorafgaande aan dit gesprek is Mevrouw Salomé Schaap bij mijn woning langs geweest en heeft op een professionele wijze uitleg gegeven hoe alles in zijn werk gaat. Nog geen week later staat er een professionele fotograaf voor de deur, welke geweldige foto’s en 360° foto’s heeft gemaakt van mijn woning. Deze staan, direct na het vrijdagmiddag gesprek, te pronken op de website van Ooms en Funda.

Het is een week later. Weer is het een mooie zonnige vrijdagmiddag in juli. Lopend in het zonnetje gaat mijn telefoon. Het is mevrouw Salomé Schaap. "Vandaag heb ik twee bezichtigingen gehad", zegt ze. Beiden waren geïnteresseerd in mijn woning. Wanneer er meer informatie is belt ze me terug. Het is nog steeds die mooie, zonnige vrijdagmiddag in juli als mevrouw Salomé Schaap me weer opbelt. Dit keer met de mededeling dat ze een goed bod voor mijn woning heeft ontvangen. Met dat betreffende bod ben ik meteen akkoord gegaan, waardoor deze mooie, zonnige vrijdagmiddag voor mij nog veel mooier geworden is dan het al was.

Mevrouw Salomé Schaap is vriendelijk, accuraat, goed op de hoogte van de markt en deskundig. Daarnaast zorgt ze voor een snelle behandeling van vragen. Verder is de fotograaf professioneel en zeer vriendelijk.

Bedankt voor de goede samenwerking en de snelle verkoop! Ik zeg: Verkoop je huis via Ooms Makelaars Dordrecht! Verkocht in een week!"

Ik wil ook dat Salomé mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Salomé!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Esmeralda van Turenhout koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Dordrecht Esmeralda van Turenhout

Esmeralda verkocht de woning van de heer en mevrouw Vrij binnen 5 dagen!

Hoera voor Esmeralda!!

Esmeralda heeft ons huis in 5 dagen verkocht!

Net voor wij op vakantie gingen naar Cuba hebben wij ons huis, via Ooms, te koop gezet. Esmeralda werd onze verkoopmakelaar.

Tijdens onze vakantie zou zij, met wat richtlijnen van ons, proberen ons huis te verkopen. Wij hadden niet verwacht dat de verkoop zo snel kon gaan.Na 3 nachtelijke berichtjes, rond 04.00 uur Cubaanse tijd, begrepen we dat Esmeralda er werk van maakte. Door de slechte, zeg maar geen telefoon en internetverbinding, viel er vanuit Cuba niet makkelijk te onderhandelen. Esmeralda heeft de belangstellenden vast weten te houden tot na onze vakantie. Toen we terug waren hebben we het, samen met Esmeralda, in 5 dagen af weten te ronden.

Zo snel kan het dus gaan.

Bedankt,

Carla en Johan

Ik wil ook dat Esmeralda mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Esmeralda!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Dordrecht Hans

 Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Dordrecht Hans Kok

Hans hielp De heer Poortvliet met de aan- en verkoop van zijn huis!

Review De heer Poortvliet

"Tijdens onze vakantie in september jl. besloten wij de gok te wagen en onze woning te koop te zetten. Omdat wij jaren geleden in de “goede tijd” een hypotheek hebben afgesloten en de woning flink hebben verbouwd, was het spannend of wij het snel en tegen een goede prijs konden verkopen. Wij wilden immers zo min mogelijk restschuld overhouden. Ons huis is binnen 1,5 week verkocht tegen de minimale prijs die wij in gedachten hadden. Best uniek in de “slechte” huizenmarkt en volgens kenners ook ongekend voor het type woning (2-onder-1-kap) dat wij hebben. Meteen de eerste week hadden we twee bezichtigingen dus wij zorgden ervoor dat het huis er piekfijn bij stond, zodat anderen ook de potentie ervan inzagen. Beide kijkers waren meteen enthousiast en positief, het huis verkocht zichzelf daardoor min of meer. 

Door Ooms zijn wij goed begeleid en op de hoogte gehouden. Wij hebben vervolgens ook via Ooms ons nieuwe droomhuis aangekocht. Ook de aankoop verliep zonder problemen. Wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken, de begeleiding en terugkoppeling van Hans Kok en zijn collega’s. Wij willen Ooms daarvoor hartelijk danken".

Ik wil ook dat Hans mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Hans!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Linda van Brakel koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Schiedam Linda van Brakel

Linda verkocht het lastig te verkopen huis van de heer en mevrouw Hulshof!

Review de heer en mevrouw Hulshof
"Wij zijn het voorbeeld van een stel met een moeilijk te verkopen woning. Nederland zat precies in de crisis en we hadden een woning die door starters vaak overgeslagen werd vanwege het feit dat het maar 1 kamer en 1 slaapkamer heeft.

Maar door een goede samenwerking met Ooms en het bespreken van goede strategieën, is de verkoop na 18 maanden gelukkig toch tot stand gekomen en kon het verkocht-bord aan de muur!"

Ik wil ook dat Linda mijn huis verkoopt

Ik wil ook mijn huis aankopen met Linda!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Martijn van Heeswijk koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Schiedam Martijn van Heeswijk

Martijn hielp mevrouw Van der Velden met de verkoop van haar huis!

Review mevrouw Van der Velden
"Op 6 maart hadden wij een eerste oriënterend gesprek met Martijn over de verkoop van ons huis. Het klikte gelijk met Martijn en hebben de verkoop opdracht bij Ooms makelaars ondergebracht. We zijn al gelijk met de open huizen route meegegaan die op 28 maart was. Het is dus allemaal snel opgestart. Precies zoals wij dat graag wilden. 

Er zijn in totaal drie bezichtigingen geweest met Martijn en op 8 april (een maand na de eerste kennismaking) is ons huis verkocht!
Supersnel! Helemaal geweldig natuurlijk, vooral in een tijd waarin de huizen toch langere tijd te koop staan/stonden.

We zijn heel blij met het resultaat en hebben Ooms daarom al bij diverse mensen aanbevolen!" 

 

Ik wil ook dat Martijn mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Martijn!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Jim Pezie koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Schiedam Jim Pezie

Jim hielp de heer en mevrouw Roosveld deskundig en sneller dan ze hadden verwacht aan hun nieuwe huis!

Review de heer en mevrouw Roosveld
"Wij zijn trots om de nieuwe eigenaren van onze nieuwe woning te zijn. Vooral veel dank aan onze aankoopmakelaar Jim Pezie. Dank voor jouw vlotte, flexibele en vooral goede communicatie en samenwerking. Alles ging veel sneller dan verwacht!

Wij genieten er met volle teugen van. Bedankt!"

Ik wil ook dat Jim mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Jim!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Yvonne Overhand koopt met u uw nieuwe huis

 Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Barendrecht Yvonne Overhand

Yvonne hielp mevrouw van der Leer met de lastige verkoop van haar huis!


Review mevrouw Van der Leer

"Ooms Makelaars is deskundig, oplossingsgericht en persoonlijk. Door de positieve berichten, de snelle verkopen, de ligging van het kantoor in Barendrecht en de persoonlijkheid van Yvonne was de keuze voor Ooms Makelaars snel gemaakt. Een aantal factoren zorgde ervoor dat de verkoop niet altijd over rozen ging. De juiste inzet, kennis, gedrevenheid én ervaring van Yvonne heeft er voor gezorgd dat de woning, naar tevredenheid van iedereen, verkocht is. Ik steek mijn positieve ervaring met makelaar en mens Yvonne dan ook niet onder stoelen of banken maar deel deze graag! Dank je wel Yvonne, Han en alle medewerkers op kantoor Barendrecht voor jullie steun, inzet, know how, oplossingsgerichtheid en geduld, zonder jullie persoonlijkheid te verliezen."

Ik wil ook dat Yvonne mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Yvonne!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Han Bruning koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Barendrecht Han Bruning

Han hielp de heer en mevrouw De Koning en de heer De Vos aan de snelle verkoop van hun huis!

Review De heer en mevrouw De Koning

"Goed en snel verkocht voor de hoofdprijs! Bedankt Han!"

"Han is een prettig mens om mee samen te werken, deskundig en secuur. Geeft goede adviezen."

Review De heer De Vos
"Ooms (vestiging Carnisselande, Barendrecht) is zeer thuis in Carnisselande en heeft een uitstekende kennis van de lokale markt. Wij hebben met name met makelaar Han Bruning te maken gehad en dat was een erg plezierige ervaring. Han Bruning komt op ons over als een zeer deskundige makelaar. Wat met name opviel was het enthousiasme waarmee voor ons is gewerkt en ook het enthousiasme waarmee kijkers/potentiele kopers in de woning zijn rondgeleid. Dat heeft absoluut bijgedragen aan een vlotte verkoop van de woning. Als bewoner weet je als geen ander hoe je huis is en wat je potentiele kopers zou kunnen vertellen. Maar het is uiteraard niet handig om bezichtingingen zelf te doen. Met Han Bruning (maar absoluut ook met zijn collega Yvonne Overhand) hebben wij steeds het gevoel gehad, dat de bezichtingingen in goede handen waren. Ook de communicatie en terugkoppeling was elke keer prima, zowel van de makelaars als van de binnendienst. Wij wisten elke keer precies wat de status was en waar we aan toe waren. Kortom, Ooms is voor ons DE makelaar van Carnisselande!"

Ik wil ook dat Han mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Han!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Barendrecht Roy Ehbel

 Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Barendrecht Roy Ehbel

Binnen anderhalve week had Roy het huis van De heer en mevrouw Van der Veen verkocht!

Review De heer en mevrouw Van der Veen
"Ooms is een bekende makelaar in Spijkenisse en Barendrecht en staat bekend om zijn professionele aanpak voor zowel koper als verkoper. Wij zijn mede door Ooms de gelukkige eigenaren geworden van ons droomhuis. Als aankoopmakelaar was Ooms prettig om mee samen te werken. Hierdoor hebben wij ook besloten om met een financieel adviseur van Ooms te praten. Wederom zijn we zo ontzettend goed geadviseerd in het maken van onze keuzes en hebben wij ook zonder enige twijfel Ooms als verkoop makelaar gekozen. Onze wensen waren niet standaard en makkelijk. Onze nieuwbouw woning is pas over 1.5 jaar klaar en wilden het liefst pas ons huis uit zodra de nieuwbouw opgeleverd zou worden. Roy Ehbel van Ooms wilden deze uitdaging met ons aan gaan om de juiste koper te vinden. Voor ons was het een spannende periode, want met een klein kind in huis wil je niet twee keer verhuizen in een korte periode, maar ook een dubbele hypotheeklast is niet waar we op zaten te wachten.

Na precies 1.5 week had Roy de juiste kopers gevonden. Roy belde ons tijdens onze vakantie om het goede nieuws te vertellen. De kopers wilden wachten tot ons nieuwbouw woning gereed was en voor een goede prijs hebben we dan ook ons huis verkocht. Communiceren met Roy was altijd mogelijk zowel via de telefoon als e-mail maar ook via Whatsapp, waardoor we altijd de laatste informatie binnen no-time ontvingen.

Roy bedankt voor de goede samenwerking! Als iemand zijn huis wil verkopen, raden wij Ooms Makelaars aan in Spijkenisse want wie wil nou niet zijn huis binnen 1.5 week kwijt zijn!"

Ik wil ook dat Roy mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Roy!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Raymond Stolk koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Capelle aan den IJssel Raymond Stolk

Raymond verkocht het huis van mevrouw Sterkenburg binnen een maand!

Review mevrouw Sterkenburg

"Mijn ervaring met Ooms is zeer positief. Ooms is zowel klant- als servicegericht. Het kantoor is goed bereikbaar met vriendelijk personeel. Raymond is een goede makelaar. Hij is een aardige man, heel duidelijk en realistisch. Ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens het verkoopproces. Raymond heeft de woning snel verkocht, binnen een maand en voor de vraagprijs!

Ik ben blij dat ik voor Ooms gekozen heb en daarom raad ik Ooms ook aan bij familie/vrienden.

Kortom, niets dan lof!"

Ik wil ook dat Raymond mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Raymond!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Marjolein van Oyen koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Capelle aan den IJssel Marjolein van Oyen

Marjolein verkocht het huis van De heer El Hachioui binnen 5 weken!

Review van de heer El Hachioui

"Top huis binnen 5 weken verkocht! Ooms was voor mij een logische keuze. Ze zijn groot in de regio en ik had veel positieve geluiden gehoord uit mijn omgeving. Deze geluiden hebben zij op alle fronten waargemaakt. Het is een jong en dynamisch team dat hun vak goed verstaat. Klantvriendelijk, snel, deskundig en actief op de markt. Niet alleen de makelaars zijn kundig, er staat op kantoor een professioneel team achter hen die weten hoe ze een klant tevreden moeten houden. De verkoop van mijn huis is zeer voorspoedig gelopen. Ze werken met een topfotograaf en in combinatie met de overige producten welke Ooms aanbiedt, was mijn huis binnen no time verkocht!

Kortom, zeer tevreden! Ooms, tot zeker een volgende keer!"

Ik wil ook dat Marjolein mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Marjolein!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Melvin Mokarso koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Capelle aan den IJssel Melvin Mokarso

Melvin hielp De heer Lagerweij met de snelle verkoop van zijn huis!

Review de heer Lagerweij

"Wij hebben voor Ooms gekozen omdat zij een grote speler zijn in de regio en in onze visie dus een ruime kennis hebben. Verder hebben wij veel positieve verhalen gehoord,niet alleen van het bedrijf Ooms maar ook van de makelaars. Wij hadden Melvin van het kantoor uit Capelle aan den IJssel en die is ons goed bevallen, ons huis is in een kort tijdsbestek verkocht. Als makelaar is hij naar ons idee een prettig persoon met een reële doelstelling voor de verkoop van ons huis".

 

Ik wil ook dat Melvin mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Melvin!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Eveline van Doorn koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Spijkenisse Eveline van Doorn

Eveline verkocht binnen 7 weken het huis van mevrouw Versluis!

Review mevrouw Versluis

"Wij zijn blij met Ooms! Wij werden verliefd op ons nieuwe huis en zijn door Chantal en Eveline van Ooms uitstekend geadviseerd. Het teamwork was voor ons heel erg prettig en kwam fijn en betrouwbaar over. Het was spannend, een huis kopen terwijl ons oude huis niet eens te koop stond! Maar het is gelukt, ons huis is verkocht binnen 7 weken tijd. En nu wonen we alweer 3 weken in ons nieuwe huis, op het mooiste plekje van Spijkenisse."

Ik wil ook dat Eveline mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Eveline!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Chantal Poot koopt met u uw nieuwe huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Spijkenisse Chantal Poot

Chantal verkocht binnen 5 dagen het huis van de heer en mevrouw Rietveld!

Review de heer en mevrouw Rietveld
"Chantal wist ons huis binnen 5 dagen te verkopen voor een goede prijs, iets dat we zelf nooit voor mogelijk hadden gehouden. Al bij het 1e gesprek was er een klik en wij zeiden tegen elkaar: "deze moeten we hebben". Het contact met Ooms kantoor Spijkenisse en zeker ook met Chantal is heel goed, zowel per mail als per telefoon. Heel vriendelijk, je voelt je eigenlijk direct op je gemak, maar toch zakelijk. En dat moet ook. Het is tenslotte wel jouw huis dat zij verkopen!!"

Ik wil ook dat Chantal mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Chantal!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Roy verkoopt uw huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Spijkenisse Roy Ehbel

Binnen anderhalve week had Roy het huis van de heer en mevrouw Van der Veen verkocht!

Review de heer en mevrouw Van der Veen
"Ooms is een bekende makelaar in Spijkenisse en staat bekent om zijn professionele aanpak voor zowel koper als verkoper. Wij zijn mede door Ooms de gelukkige eigenaren geworden van ons droomhuis. Als aankoopmakelaar was Ooms prettig om mee samen te werken. Hierdoor hebben wij ook besloten om met een financieel adviseur van Ooms te praten. Wederom zijn we zo ontzettend goed geadviseerd in het maken van onze keuzes en hebben wij ook zonder enige twijfel Ooms als verkoop makelaar gekozen. Onze wensen waren niet standaard en makkelijk. Onze nieuwbouw woning is pas over 1.5 jaar klaar en wilde het liefst pas ons huis uit zodra de nieuwbouw opgeleverd zou worden. Roy Ehbel van Ooms wilde deze uitdaging met ons aan gaan om de juiste koper te vinden. Voor ons was het een spannende periode, want met een klein kind in huis wil je niet twee keer verhuizen in een korte periode, maar ook een dubbele hypotheeklast is niet waar we op zaten te wachten.

Na precies 1.5 week had Roy de juiste kopers gevonden. Roy belde ons tijdens onze vakantie om het goede nieuws te vertellen. De kopers wilde wachten tot ons nieuwbouw woning gereed was en voor een goede prijs hebben we dan ook ons huis verkocht. Communiceren met Roy was altijd mogelijk zowel via de telefoon als e-mail maar ook via What-app, waardoor we altijd de laatste informatie binnen no-time ontvingen.

Roy bedankt voor de goede samenwerking! Als iemand zijn huis wil verkopen, raden wij Ooms Makelaars aan in Spijkenisse want wie wil nou niet zijn huis binnen 1.5 week kwijt zijn!"

Ik wil ook dat Roy mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Roy!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Hans Kok koopt met u uw nieuwe huis

 Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Hellevoetsluis Hans Kok

Hans hielp De heer Poortvliet met de aan- en verkoop van zijn huis!

Review de heer Poortvliet

"Tijdens onze vakantie in september jl. besloten wij de gok te wagen en onze woning te koop te zetten. Omdat wij jaren geleden in de “goede tijd” een hypotheek hebben afgesloten en de woning flink hebben verbouwd, was het spannend of wij het snel en tegen een goede prijs konden verkopen. Wij wilden immers zo min mogelijk restschuld overhouden. Ons huis is binnen 1,5 week verkocht tegen de minimale prijs die wij in gedachten hadden. Best uniek in de “slechte” huizenmarkt en volgens kenners ook ongekend voor het type woning (2-onder-1-kap) dat wij hebben. Meteen de eerste week hadden we twee bezichtigingen dus wij zorgden ervoor dat het huis er piekfijn bij stond, zodat anderen ook de potentie ervan inzagen. Beide kijkers waren meteen enthousiast en positief, het huis verkocht zichzelf daardoor min of meer. 

Door Ooms zijn wij goed begeleid en op de hoogte gehouden. Wij hebben vervolgens ook via Ooms ons nieuwe droomhuis aangekocht. Ook de aankoop verliep zonder problemen. Wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken, de begeleiding en terugkoppeling van Hans Kok en zijn collega’s. Wij willen Ooms daarvoor hartelijk danken".

Ik wil ook dat Hans mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Hans!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaar Cees Jan verkoopt uw huis

Ooms verkoopt uw huis - Ooms Makelaar Hellevoetsluis Cees Jan

Cees Jan hielp De heer Snoek met de aan- en verkoop van zijn huis!

"Familiair, deskundig, goede service."

Ik wil ook dat Cees Jan mijn huis verkoopt!

Ik wil ook mijn huis aankopen met Cees Jan!

Ik moet mijn hypotheek nog regelen!

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.