Het Ooms Hart klopt

Ons Ooms hart klopt! Al 90 jaar helpen we onze klanten met plezier met de verkoop en aankoop van hun woning. Door het enthousiasme en de passie van onze makelaars gaat het goed met Ooms. In 2016 hebben we geld ingezameld voor het nieuwe Familiehuis omdat we graag teruggeven. Dit jaar zoeken we opnieuw de samenwerking op en gaan we ons enthousiasme inzetten. Het Ooms Hart klopt... Dit jaar voor de Hartstichting.

 

1115723_afbeelding-contentpagina.png

Kloppend Ooms Hart

Ons Ooms Hart klopt! Helaas is het zo dat nog steeds veel mensen te maken krijgen met hart- en vaatziekten en een hartstilstand voor hen geen uitzondering is. De missie van de Hartstichting is om deze ziekten te verslaan! Tot het zover is, willen ze zoveel mogelijk levens redden met onder andere voorlichting, onderzoek en cursussen.

1115724_Schermafbeelding-2017-04-04-om-11.45.10.png

Hart voor de zaak

Ooms gaat het komende jaar de Hartstichting sponsoren zodat zij dichterbij hun doel kunnen komen om hart- en vaatziekten te kloppen.

Daarnaast gaat Ooms ervoor zorgen dat álle collega's die willen, deel kunnen nemen aan een reanimatiecursus.

De Hartstichting geeft in mei, juni en juli gratis reanimatiecursussen. Ook deelnemen of meer weten over acties en events? Kijk dan op hun Facebookpagina.

 

 

1115773_Schermafbeelding-2017-05-02-om-13.47.46.png

Een hartstilstand, wat nu?

"Elke dag overlijden 35 mensen aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Vaak in en rond het huis. Hun kans om te overleven is sterk verhoogd als er binnen 6 minuten mensen ter plekke zijn die starten met reanimeren en een AED gebruiken."

 

1115774_Schermafbeelding-2017-05-02-om-13.56.36.png

Uw kloppend hart

We kunnen op meerdere manieren de Hartstichting helpen bij hun missie. Zo hoeft u niet te doneren, maar kunt u ook burgerhulpverlener worden. Als burgerhulpverlener bent u aangemeld bij een oproepsysteem voor reanimatie. Bij een hartstilstand in uw buurt krijgt u een oproep via uw mobiel om naar het slachtoffer te gaan.

Meer weten over burgerhulpverlening? Kijk dan op de website van de Hartstichting.

 

2016

Het Familiehuis Daniel den Hoed

Ooms Hart - het Familiehuis
Ooms Hart - het Familiehuis

Wij een nieuw huis, zij een nieuw huis

Het Ooms Hart klopt voor het Familiehuis. De samenwerking tussen Ooms en het Familiehuis Daniel den Hoed was één van de belangrijke thema's voor Ooms in 2016. Deze prachtige stichting biedt families met een familielid in behandeling bij het Erasmus MC Kanker Instituut een warm thuis. In dit top-oncologisch instituut worden kankerpatiënten behandeld met geavanceerde behandelingsmethoden en technieken. Vanuit Zeeland, Brabant en soms ook verder weg komen patiënten en familieleden naar Rotterdam. In een zware en emotionele periode wil je immers maar een ding: dicht bij elkaar zijn. Het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam heeft als doel die nabijheid te bieden. Soms voor een nacht, soms maandenlang. 

Maandelijks verblijven zo’n 500 gasten, patiënten en veelal familieleden, noodgedwongen in het Familiehuis. In het Familiehuis werken meer dan vijftig gepassioneerde vrijwilligers en samen met een kleine staf zorgen ze ervoor dat het huis 365 dagen per jaar open is.

In 2018 worden alle oncologische behandelingen centraal uitgevoerd in het nieuwe gebouw van het Erasmus MC Kanker Instituut op de centrumlocatie. Het Familiehuis moet dan ook verhuizen om de nabijheid te kunnen blijven bieden.

Ooms zal het Familiehuis de steun bieden die zij zo hard nodig hebben om het nieuwe Familiehuis te realiseren. Want tijdens zo'n zorgelijke periode verdient iedereen een warm tweede thuis.

 

Hoe heeft Ooms geholpen?

  • Ooms Financieel Adviseurs heeft €10,- per afgesloten hypotheek gedoneerd. Daarnaast is de klant gevraagd of zij ook €10,-- willen doneren;
  • Ooms Makelaars heeft €10,- per verkochte woning gedoneerd.
  • Totaal hebben ooms Financieel Adviseurs en Ooms Makelaars €26.650,00 opgehaald. Met €1.700,00 aan donaties van klanten zijn we op een totaalbedrag gekomen van €28.350,00

 

Meer informatie over het Familiehuis Daniel den Hoed? Bezoek de website.

Lees ook de blog van Eric van Veen

1034185_DSC_0526.png

Lees de blog van Eric van Veen over het Familiehuis. Eric van Veen is directeur van Ooms Financieel Adviseurs en schrijft regelmatig blogs.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.