Uw woonervaring op Ooms.com

Gaat u uw huis verkopen? Overtuig uw potentiële koper van het woonplezier wat u heeft ervaren en welke herinneringen er kunnen ontstaan in uw woning. U weet als geen ander de omgeving, de pluspunten van uw woning en ook zijn er mooie herinneringen ontstaan. Bij Ooms Makelaars kunt u uw woongenot delen met geïnteresseerden. Bij "Verkoper vertelt" kunt u herinneringen delen, zoals bijvoorbeeld de leuke en gezellige buurt, de omgeving en de faciliteiten zoals scholen en winkels. Zo krijgen potentiële kopers een mooi beeld van hoe u heeft gewoond. 

Ooms Makelaars - verkoper vertel eens
Ooms Makelaars - verkoper vertel eens

Een mooie omgeving, een natuurgebied in de buurt, leuke speeltuintjes voor de kinderen en ook de pluspunten aan uw huis of tuin? Dat is iets wat een potentiële koper wil weten. Uw persoonlijke tekst komt op de website van Ooms Makelaars bij uw huis te staan. Niet alleen vinden toekomstige kopers dit leuk om te lezen, maar door specifieke teksten met kenmerken van de omgeving en het huis wordt uw woning beter en sneller gevonden op Google.

Vertel eens waarom u zo fijn heeft gewoond in uw huis en spreek toekomstige kopers aan door een uitgebreide omschrijving van uw woongenot. U kunt uw persoonlijke tekst sturen naar uw makelaarskantoor en zij zorgen ervoor dat deze bij uw woning wordt geplaatst.

Heeft u vragen? Vraag uw makelaar naar de mogelijkheden en hulp bij het schrijven van de persoonlijke tekst bij uw woning.

Er zijn al een aantal verkopers die enthousiast een tekst hebben geschreven. Klik hier voor een voorbeeld en kijk bij "Verkoper vertelt"

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.