Uw Ooms taxateurs

Sytske Kooijman

Ooms taxateurs
Ooms taxateurs

Adjunct-directeur / Taxateur RT

"Nowadays people know the price of everything and the value of nothing": Oscar Wilde

Dit citaat uit eind 18e eeuw is vandaag de dag nog even actueel. Ook nu vindt men het moeilijk de waarde van iets te schatten. 

Ik ben Sytske Kooijman en als taxateur ben ik dagelijks bezig met het schatten van de waarde van onroerend goed. Samen met mijn collega’s van Ooms Makelaars Taxaties voeren wij vanuit het kantoor aan de Maaskade jaarlijks duizenden taxaties uit.

De panden die ik taxeer variëren van een bouwvallig huisje in het buitengebied tot een penthouse in het centrum van Rotterdam en van een kleine winkelruimte in een woonwijk tot een scheepswerf in de Botlek. Iedere taxatie is weer een uitdaging, om de waarde zo goed mogelijk in te schatten en afweging te maken tussen de mogelijkheden van het pand en de visie van de gebruikers en eigenaren.

Ramon Heijblom

Ooms taxateurs, taxateurs.
Ooms taxateurs, taxateurs.

Taxateur RT

Mijn naam is Ramon Heijblom en ik ben werkzaam bij Ooms Makelaars Taxaties.
 
Rotterdam is met recht een wereldstad te noemen. Een stad waar je als taxateur je hart op kunt halen gezien de diversiteit van de te taxeren objecten.
 
Als taxateur bij Ooms Makelaars Taxaties hebben wij kwaliteitsnormen hoog in het vaandel staan, zien integriteit als essentieel onderdeel van ons handelen en zorgen ervoor dat onze waardebepalingen op de juiste wijze onderbouwd worden.

Anne-Marie van der Koppel

Ooms taxateurs, taxateur, Anne-Marie van der Koppel
Ooms taxateurs, taxateur, Anne-Marie van der Koppel

Taxateur RT

"Argumenten moet je niet tellen, maar wegen" 

Het waarderen van onroerende zaken is geen rekensom, er komt veel meer bij kijken. Naast een goede waarde van het te taxeren object is mijn doel om elke taxatie van een meerwaarde te voorzien; dit heeft in het verleden vaak teleurstellingen voorkomen.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.