Bedrijfspanden en Logistiek

Maak hieronder kennis met onze experts. Deze makelaars zijn deskundig op het gebied van Bedrijfpanden & Logistiek. 

 

Makelaar Jeroen van der Meer RT

Ooms makelaar Jeroen van de Meer
Ooms makelaar Jeroen van de Meer

Adjunct Directeur

Jeroen is een geboren Rotterdammer, heeft zijn studie afgerond aan HEAO van de Hanze Hoge School in Groningen met als specialisatie Makelaardij. Met werkervaring sinds 1998 is hij al vele jaren register makelaar-taxateur in Bedrijfsmatig Vastgoed.

Zijn hart ligt sinds zijn start bij Ooms, in 1999 bij Rotterdam, met name in het specialisme van industrieel/logistiek vastgoed. In zijn loopbaan is hij actief in alle metrages, van 40 m² tot 100.000 m²,  in zo wel de aan-/verhuur en aan-/verkoop voor zowel particulieren als grote institutionele beleggers. Als Rotterdamse makelaar heeft hij een echte"Niet lullen maar poetsen" aanpak en mentaliteit.

Makelaar Paul de Wit

Makelaar Paul de Wit
Makelaar Paul de Wit

Senior Vastgoed Adviseur

Vanaf 1980 is Paul betrokken bij de ontwikkeling van bedrijfsterreinen in Rotterdam. Eerst bij de gemeente Rotterdam op de afdeling gronduitgifte, en vanaf 1987 is hij in dienst bij Ooms Makelaars - een echt Rotterdams bedrijf. Met twee benen op de grond houdt hij zich bezig met de advisering, aan- en verhuur en aan- en verkoop van bedrijfsobjecten. Dat strekt zich uit van een bedrijfsunit voor een MKB-er tot een distributiecentrum of haventerrein in Rotterdam en omgeving, één van de meest dynamische gebieden van het land. 

Jessica Durinck

Jessica Durinck
Jessica Durinck

Afdelingssecretaresse

Met een onderbreking van 1,5 jaar is Jessica sinds 2 december 2010 werkzaam bij Ooms Bedrijfshuisvesting als secretaresse van de afdeling bedrijven. Zij is daar het rustpunt in de hectiek van alledag en ondersteunt de makelaars.

De dagelijkse contacten met ondernemers en variatie van de dagelijkse werkzaamheden maken dat de dagen voorbij vliegen.

Ooms staat garant voor dynamiek!

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.