Bedrijfspanden en Logistiek

Maak hieronder kennis met onze experts. Deze makelaars zijn deskundig op het gebied van Bedrijfpanden & Logistiek. 

 

Makelaar Jeroen van der Meer RT

Ooms makelaar Jeroen van de Meer
Ooms makelaar Jeroen van de Meer

Adjunct Directeur

Jeroen is een geboren Rotterdammer, heeft zijn studie afgerond aan HEAO van de Hanze Hoge School in Groningen met als specialisatie Makelaardij. Met werkervaring sinds 1998 is hij al vele jaren register makelaar-taxateur in Bedrijfsmatig Vastgoed.

Zijn hart ligt sinds zijn start bij Ooms, in 1999 bij Rotterdam, met name in het specialisme van industrieel/logistiek vastgoed. In zijn loopbaan is hij actief in alle metrages, van 40 m² tot 100.000 m²,  in zo wel de aan-/verhuur en aan-/verkoop voor zowel particulieren als grote institutionele beleggers. Als Rotterdamse makelaar heeft hij een echte"Niet lullen maar poetsen" aanpak en mentaliteit.

Makelaar Paul de Wit

Makelaar Paul de Wit
Makelaar Paul de Wit

Senior Vastgoed Adviseur

Vanaf 1980 is Paul betrokken bij de ontwikkeling van bedrijfsterreinen in Rotterdam. Eerst bij de gemeente Rotterdam op de afdeling gronduitgifte, en vanaf 1987 is hij in dienst bij Ooms Makelaars - een echt Rotterdams bedrijf. Met twee benen op de grond houdt hij zich bezig met de advisering, aan- en verhuur en aan- en verkoop van bedrijfsobjecten. Dat strekt zich uit van een bedrijfsunit voor een MKB-er tot een distributiecentrum of haventerrein in Rotterdam en omgeving, één van de meest dynamische gebieden van het land. 

Laurens Goeree

Makelaar Laurens Goeree
Makelaar Laurens Goeree

Assistent Makelaar

Geboren in Rotterdam, opgevoed met de Rotterdamse mentaliteit en opgegroeid met een gezonde ondernemersgeest. Als jonge jongen kocht en verkocht ik al allerlei spullen via marktplaats: het handelen zit in mijn bloed!

Tijdens mijn opleiding had ik maar één doel voor ogen: Werken in de makelaardij. Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen als vastgoed fotograaf. Hierna ben ik ruim 1,5 jaar werkzaam geweest als woningmakelaar voor zowel de (ver-)koop als(ver-)huur van woningen. In december 2014 kon ik mij bij Ooms specialiseren in de bedrijfsmakelaardij. Dat bleek een goede beslissing.

Het werken in kleine teams met korte lijnen garandeert een goede communicatie onderling en met onze opdrachtgever. De transparante cultuur zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgever snel en goed te woord kunnen staan.

Geen opdrachtgever en geen bedrijfsobject is hetzelfde, dit maakt elk dossier uitdagend. Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik u als opdrachtgever elke dag met plezier van dienst ben.

Jessica Durinck

Jessica Durinck
Jessica Durinck

Afdelingssecretaresse

Met een onderbreking van 1,5 jaar is Jessica sinds 2 december 2010 werkzaam bij Ooms Bedrijfshuisvesting als secretaresse van de afdeling bedrijven. Zij is daar het rustpunt in de hectiek van alledag en ondersteunt de makelaars.

De dagelijkse contacten met ondernemers en variatie van de dagelijkse werkzaamheden maken dat de dagen voorbij vliegen.

Ooms staat garant voor dynamiek!

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.