Kantoren - uw makelaar

Peter van Nederpelt MRICS RT

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z. Peter Nederpelt
Directeur / Makelaar en Taxateur o.z. Peter Nederpelt

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z. 

"Vastgoed en Rotterdam verveelt nooit, zelfs niet na 30 jaar".  

 
Peter is in 1984 bij Ooms begonnen als makelaar voor de afdeling bedrijfshuisvesting. Waarna hij i1990 is toegetreden tot de directie van de Ooms Groep. Gedurende zijn loopbaan heeft hij diverse vastgoedgerelateerde studies gevolgd, zo is hij in 1992 beëdigd als makelaar in onroerend goed en is Peter sinds 2013 RICS gecertificeerd. Peter houdt zich dagelijks bezig met de kantorenmarkt in Rotterdam en omgeving en is gespecialiseerd in transformatie processenNaast deze werkzaamheden houdt Peter zich onder andere bezig met de acquisitie en de PR voor de gehele Ooms Groep. Mede door de jarenlange ervaring, kennis, contacten, en plezier in het vak is Peter zijn opdrachtgevers graag van dienst.

Daan Gooren

Ooms Bedrijfshuisvesting Rotterdam Daan Gooren
Ooms Bedrijfshuisvesting Rotterdam Daan Gooren

Ooms Bedrijfshuisvesting Rotterdam

‘Klant is koning!’ Het is een cliché, maar als dienstverlener dien je dit wel hoog in het vaandel te hebben staan.

Met deze mindset is Daan Gooren al 4,5 jaar actief als vastgoedprofessional in Rotterdam-Rijnmond. Hij studeerde in 2010 af aan de Hogeschool Rotterdam middels het behalen van zijn Bachelor Business Administration, Real Estate Management. Na een kleine twee jaar in het Property Management werkzaam te zijn geweest, is hij aan de slag gegaan als vastgoedadviseur voor Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.. Zijn specialisme is de kantorenmarkt van Rotterdam-Rijnmond en zijn dagelijkse werkzaamheden richten zich vooral op; verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, advisering en begeleiding van diverse partijen (o.a. gemeentes, projectontwikkelaars, beleggers, coöperaties, particuliere opdrachtgever e.d.).

 Daan’s motto luidt: ‘Een vergissing is pas een fout, als je hem niet herstelt!’ (JFK)

 

Ilona van Kooten

1030380_Ilona-van-Kooten.jpg

Afdelingssecretaresse

Ilona werd in 2008 op 22-jarige leeftijd aangenomen bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. als junior secretaresse en is inmiddels doorgegroeid naar afdelingssecretaresse van het Kantoren team. Ilona houdt zich dagelijks bezig met onder andere: agendabeheer makelaars, commerciële telefoonbehandeling, het opstellen van huur-/koopovereenkomsten, facturering,  het aan-/afmelden van kantoorpanden in de centrale database, verwerken van opdrachten tot dienstverlening en de voortgang hiervan bewaken. Ooms weet wat er leeft!

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.