Over Ooms

Ooms weet wat er leeft. Dat kunnen we na ruim 90 jaar met een gerust hart zeggen. Al sinds 1927 zijn we actief. Toen één vestiging in Rotterdam, nu acht verdeeld over de gehele regio. Door die verschillende vestigingen staan we nog altijd even dicht bij onze klanten als toen, letterlijk en figuurlijk, en kunnen we u een persoonlijke dienstverlening bieden. Juist bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt die persoonlijke aanpak het verschil. In ons vak: het verschil vaak tussen duizenden of tienduizenden euro's. 

Ooms weet wat er leeft

Ooms gebouw
Ooms gebouw

U mag van ons rustig de hoogste maatstaven aanleggen als u een makelaar zoekt. Grote kans dat u bij ons uitkomt. U kunt bij Ooms terecht voor woning- en bedrijfsmakelaardij, taxaties en beleggingen - alles onder één dak. U vindt onze zeven vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse. Onze specialisten in bedrijfsonroerend goed opereren vanuit de vestigingen Rotterdam en Dordrecht.

De medewerkers van Ooms staan graag voor u klaar. Medewerkers die zakelijk en enthousiast zijn, maar vooral medewerkers die weten wat er leeft.

Missie en visie

Ooms missie en visie
Ooms missie en visie

Missie
Ooms is een solide en integere dienstverlener en werkgever op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Dit doen wij op een klantgerichte en vooruitstrevende wijze waarbij we duurzame relaties met onze klanten, relaties en medewerkers opbouwen. Wij zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke overtuiging. Om deze overtuiging te behalen bieden we onze medewerkers kansen om zich te ontwikkelen en ruimte om te ondernemen.

Visie
Het is de ambitie van Ooms om de meest klantgerichte en vooruitstrevende allround dienstverlener te zijn in de regio’s waarin we actief zijn op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties.

Hoe wij werken

"Een integere ondernemer doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet."

Integriteit neemt een structurele plaats in binnen Dynamis. De aanleiding daarvoor is zowel intrinsiek als van buitenaf ingegeven. Lidmaatschappen van de RICS, NVM en VastgoedCert leggen een hoge integriteitstandaard op. De ondernemingscode van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars geeft onze medewerkers en klanten een duidelijk overzicht van de verplichtingen en verantwoordelijkheden. In onze Ondernemingscode staat beschreven hoe wij met integriteit omgaan, hoe wij zaken doen en hoe wij de code naleven.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.