De Woonplaats

Graag introduceren wij vastgoedonderneming De Woonplaats uit Enschede als waardevolle partner, met hun project in Schiedam.

Over De Woonplaats

De woonplaats is een vastgoedonderneming met een maatschappelijke doelstelling. Dagelijks zetten zij zich met ruim 220 medewerkers in voor goede huisvesting. Zij verhuren woningen, maar verkopen ook zowel nieuwbouwwoningen als bestaande huisvesting. De opbrengsten worden gebruikt om te investeren in de maatschappij, met als hoofdtaak wonen – in de breedste zin van het woord. Goed wonen komt volgens De Woonplaats tot zijn recht in wijken en buurten die leefbaar en veilig zijn, waar goed onderwijs wordt geboden en waar de bevolking deelneemt aan het arbeidsproces en het maatschappelijk leven.

De Woonplaats is er in het bijzonder voor mensen met een laag inkomen of een zwakke positie op de woningmarkt. Ze leveren huisvesting en bevorderen actief de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de klanten. Daar waar nodig bieden zij zorg en ondersteuning.

De Vijf Molens

De Vijf Molens Schiedam
De Vijf Molens Schiedam

Het woningaanbod van De Woonplaats bestaat uit 16.000 woningen, waarvan de meeste in Enschede en in de Achterhoek. Ook beheert het enkele panden in Schiedam, waaronder appartementencomplex De Vijf Molens.

Dit fraai gelegen complex uit 2007 bestaat uit vijf woongebouwen met elk een eigen hoofdentree. Het merendeel van de appartementen bestaat uit hoekappartementen. Sommigen zijn georiënteerd op de zonzijde en anderen hebben mooi zicht op straat of een balkon. Kortom, voor ieder wat wils.

Alle appartementen worden ‘levensloopbestendig’ gebouwd. De technische voorzieningen en de flexibele indeling van de woningen zijn zo ontworpen dat u als bewoner zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Bekijk hier het huidige aanbod van De Vijf Molens, onder straatnaam Nieuwe Damlaan.

“Stijlvol en multifunctioneel wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik”

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.