Woonstad Rotterdam

Graag introduceren wij woningcorporatie en vastgoedontwikkelaar Stichting Woonstad Rotterdam als waardevolle partner, met enkele projecten uitgelicht.

Over Stichting Woonstad Rotterdam

1031081_WSR_LOGO_FC-25-cm-300dp1-jpg.jpg

Woonstad Rotterdam is een typische grote stadscorporatie. Als enige Rotterdamse wooncorporatie hebben wij ons hele bezit uitsluitend in de stad zelf. Woonstad Rotterdam is een organisatie met zo'n 500 medewerkers die hun passie voor Rotterdam met elkaar gemeen hebben.

Woonstad Rotterdam over Rotterdam... 

"ROTTERDAM, EEN STAD VOL ENERGIE"

"Hier wordt gebouwd. Gewerkt. Geleefd zoals nergens anders. Hier doet iedereen mee. Grijpt iedereen zijn kans. Liever aanpakken dan afwachten. Een stad waar jongeren aan hun toekomst werken. Waar ouderen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Waar je een bedrijf kunt starten als je een goed idee hebt. En waar een eigen huis betaalbaar is voor iedereen.

In deze stad schrijft elke wijk zijn eigen succesverhaal. Want wij geloven in de kracht en het unieke karakter van wijken. En wij geloven in hun bewoners, de ondernemers en de organisaties die er actief zijn. Samen maken we ons sterk voor goede woningen. Voor straten die uitnodigen. Voor pleinen die leven. En voor buurten die bloeien. Rotterdam. Een wereldstad die ons vervult met trots. En waarmee wij ons 100% verbonden voelen."

Woonstad Projecten

1031046_1.png

Woonstad Rotterdam is een echte stadscorporatie. Zij werken op vele gebieden met passie aan een stad die hen nauw aan het hart ligt. Vanuit die betrokkenheid realiseren zij een groot aantal projecten in veel wijken in de stad. Woonstad Rotterdam is de grootste aanbieder van koopwoningen in Rotterdam, van zowel nieuw- als bestaande bouw. 

De weg naar Kralingen

1031048_vogelvlucht-fase2a.jpg

DE WEG NAAR KRALINGEN, NIEUW WONEN, OUDE STIJL

Fase 1 met 52 eengezinswoningen, is uitverkocht en opgeleverd. Ruime herenhuizen aan de singel, stadswoningen in rustige woonstraten en hofwoningen in een autovrij binnenstraatje.

Fase 2a: 17 luxe koopappartementen op loopafstand van de Kralingse Plas
• 3- tot 5-kamerappartementen
• woonoppervlakten ca. 95 tot ruim 175 m2
• royaal terras van ca. 20 m2 op westen
• naar eigen wens: 2e badkamer, walk-in closet, werkkamer etc.
• privé-parkeerplaats en ruime berging in afgesloten garage
• eigen grond

Begin 2015 wordt gestart met de ontwikkeling van fase 2b. In deze fase komen herenhuizen en stadswoningen met tuinen of ruime dakterrassen in dezelfde sfeer als fase 1. Ook voor deze fase zullen woonworkshops worden georganiseerd. Deze workshops zullen medio 2015 plaatsvinden. 

Op de hoogte blijven? Hou dan de website www.dewegnaarkralingen.nl goed in de gaten.

Kleinrijk

1031049_KL_LOGO_BG_CMYK.JPG

Kleinrijk – een nieuw jaren ’30 stijl buurtje in Overschie
Rustig wonen in een veilige, kindvriendelijke buurt. Groen, waterrijk en een dorps karakter.

 • Singelwoningen en tuinwoningen:
 • 143 nieuwbouw eengezinswoningen
 • woonopp. vanaf 110m2
 • 5 slaapkamers mogelijk
 • incl. keuken en sanitair
 • voortuin met haag
 • diepe achtertuin met berging
 • wonen aan de singel of in gezellig hofje
 • scholen, kinderopvang, winkels en sportverenigingen in directe omgeving

Meer info: www.Kleinrijk.nl

Kaapvaarder

1031070_Kaapvaarder-logo-DEF.jpg

KAAPVAARDER - MACHTIG MOOI THUISKOMEN

32 Nieuwbouw herenhuizen op de Kaap
Roemrucht, avontuurlijk en vernieuwend. De Kaap is anders dan andere wijken. Het karakter en de sfeer van de wijk kun je nu combineren met het comfort van nieuwbouw. In Kaapvaarder is het machtig mooi thuiskomen. Met zijn karakteristieke architectuur en verfijnde detaillering is Kaapvaarder een prachtige vertaling van de historische architectuur.

Zie ook: www.kaapvaarder.nl en de website van Kun jij de Kaap aan.

De Nieuwe Margriet

1031051_Margrietflat-voorkant.jpg

De Nieuwe Margriet in Rotterdam Prinsenland biedt 69 appartementen van koninklijk niveau. Het uitzicht vanuit De Nieuwe Margriet is adembenemend. Al het moois van Rotterdam ontvouwt zich voor uw ogen: het Kralingse Bos, de skyline van het centrum, de Nieuwe Maas en als kers op de taart de ondergaande zon. In De Nieuwe Margriet zit u op de eretribune. 

Meer weten? kijk op www.denieuwemargriet.nl

De Tuin op het Zuiden

1031052_27.jpg

Wil jij wonen met alle gemakken van de stad om je heen, terwijl je toch binnen twee minuten op de ring rijdt? Aan de zuidrand van Rotterdam is de afgelopen jaren een wijk verrezen die in alles verrast. In de bouwstijl, met vriendelijke koop en huur eengezinswoningen. In de ruimte, met veel groen in en om jouw straat. En vooral: in de prijsstelling. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om te kiezen voor De Gaarden!

meer informatie? www.detuinophetzuiden.nl

Hof aan de Hef

1031073_Hof-aan-de-hef_logo.png
1031053_luchtfoto03.jpg

36 woningen op het Noordereiland

Iedereen die op het Noordereiland woont, kent de grote voordelen van deze plek in de stad: hier kun je nog rustig wonen in een grotendeels 19e-eeuwse sfeer en toch heel dichtbij de binnenstad. Hof aan de Hef is de nieuwbouw die komt tussen de Prins Hendrikkade, Van der Takstraat, Burgemeester Hoffmanplein en Tulpstraat. Heel bijzonder is dat je privé buitenruimtes hebt én een gezamenlijke hof, die je deelt met de andere bewoners rond de hof. Deze hof is direct bereikbaar vanaf de woningen of via de doorgangen aan de Tulpstraat.

 • 21 Herenhuizen
 • 7 Stadswoningen
 • 6 appartementen
 • 2 Atelierwoningen

Meer info? Kijk op: www.hofaandehef.nl, lees de brochure of bekijk het aanbod.

Tevens is er een unieke Hof aan de Hef hypotheek, speciaal ontwikkeld voor dit project. Lees hier meer.

Volg Woonstad Rotterdam

1031054_Koophuishuurhuisjouwhuis_nieuw.jpg

Voor meer informatie over Woonstad Rotterdam en hun activiteiten volg ze dan via Facebook of kijk op de website

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.