BOG Drechtsteden

Ted Rommelse MRICS RT

Makelaar en Taxateur o.z. / Directeur Ted Rommelse
Makelaar en Taxateur o.z. / Directeur Ted Rommelse

Makelaar en Taxateur o.z. / Directeur

Ted is eindverantwoordelijk voor de afdeling bedrijfshuisvesting in Dordrecht, met als drie pijlers kantoren, winkels en bedrijfsterreinen. Naast deze speerpunten is hij binnen de vestiging het aanspreekpunt voor bijzondere objecten, zo was hij als adviseur al betrokken bij watertorens, campings, jachthavens, zorgvastgoed en tal van andere incourante objecten.

Vanuit de vestiging in Dordrecht bedient Ted met zijn team de regio’s Drechtsteden, Hoekse Waard, Alblasserwaard en Noord-West Brabant. Ze werken hierbij voor een keur aan klanten, variërend van onder andere eigenaar-gebruikers, particuliere beleggers, institutionele beleggers, banken, beheerders, grootwinkelbedrijven, woningstichtingen en zorgaanbieders.

Als taxateur van bedrijfsmatig vastgoed, verricht Ted de meest complexe waarderingsvraagstukken met bijbehorende berekeningen en onderbouwingen. Hij staat op de shortlist van bijna alle grootbanken en beschikt over alle bevoegdheden en certificeringen die de veranderende markt eist aan taxateurs.

Dennis Dekker RT

Makelaar en Taxateur o.z. Dennis Dekker
Makelaar en Taxateur o.z. Dennis Dekker

Makelaar en Taxateur o.z.

Dennis is gecertificeerd makelaar / registertaxateur in bedrijfsmatig vastgoed en ingeschreven bij de NVM. Hij is sinds 2006 actief binnen de organisatie op de afdeling bedrijfshuisvesting in Dordrecht en heeft al een behoorlijke dosis ervaring opgedaan. Zijn primaire werkgebied betreft de gehele regio Drechtsteden en Noord West Brabant.

Als makelaar en register taxateur in commercieel vastgoed houdhij zich bezig met verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop, taxatie en consultancy op het gebied van commercieel vastgoed. Daarin is hij breed georiënteerd op kantoren, winkels en bedrijfshallen. Naast de bemiddeling tussen huurder en verhuurder en koper en verkoperbehoort het begeleiden van ondernemers en instellingen tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Hierbij bedient Dennis een brede klantenkring: van profit tot non-profit organisaties, van multinationals tot bedrijven in het MKB en van eenmanszaken tot particuliere en institutionele beleggers.
 
Dennis is te omschrijven als een hardwerkende, eerlijke, nauwkeurige en integere makelaar, die recht voor zijn raap is. Zijn motto: "de klant is koning".

Kimberley Moolenaar

Kimblerey Moolenaar, teamsecretaresse, Drechtsteden
Kimblerey Moolenaar, teamsecretaresse, Drechtsteden

Teamsecretaresse

Kimberley is de teamsecretaresse van de afdeling bedrijfshuisvesting in Dordrecht en is daar de spin in het web met drie makelaars in de buitendienst. Ze woont in de Drechtstreek en is daarmee altijd op de hoogte van actualiteit die nodig is voor het werk in het commercieel vastgoed.

Ieder nieuw dossier start en eindigt letterlijk bij Kimberley. Ze zorgt voor de dossiervorming en internetvermeldingen en is bij afwezigheid van de makelaars het eerste (telefonische) aanspreekpunt van klanten.

Aangezien de diensten van Ooms in de zakelijke markt louter horen tot Business to Business, is het hebben van een groot netwerk cruciaal. Kimberley is hierin niet anders dan de makelaars, ze is onder andere regelmatig bij het secretaressenetwerk van de Werkgevers Drechtsteden waar nieuwe opdrachten geacquireerd worden.

 

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.