Provast

Provast
Provast

Graag introduceren wij vastgoedontwikkelaar Provast als waardevolle partner, met enkele projecten uitgelicht.

Over Provast

Provast
Provast

Provast is dé innovatieve (her)ontwikkelingsspecialist voor binnenstedelijke projecten op het vlak van wonen, werken, winkelen en verblijven. Provast ontwikkelt sinds 1985 hoogwaardig en duurzaam vastgoed met passie, vakmanschap en ondernemerschap.

Provast Projecten

Landmark the term used to designate places.
Landmark the term used to designate places.

Provast-projecten zijn landmarks. Ze versterken de stedelijke structuur en bieden ruimte, comfort, veiligheid en inspiratie. Ruimte is schaars. Daarom zal steeds vaker sprake zijn van vervanging dan van toevoeging. Inbreiding en herontwikkeling lijken de bestendige oplossingen te zijn. Provast gelooft dat dit de essentie is van duurzame ontwikkeling. De combinatie van toekomstgerichte concepten en beleggers die zich voor een lange periode verbinden aan een project is bepalend voor de kwaliteit van onze steden van de toekomst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Provast een vanzelfsprekendheid. In ons handelen staan integriteit en betrouwbaarheid centraal.

De Markthal

Winkelen, uit eten, parkeren, werken en wonen onder een spectaculaire boog.
Winkelen, uit eten, parkeren, werken en wonen onder een spectaculaire boog.
thumbnail
Animatiefilm van Markthal Rotterdam

Wat nog nergens ter wereld kan, kan binnenkort wel in Rotterdam: wonen boven een markthal. En niet zomaar een markthal, maar de allereerste overdekte food markt van Nederland. Op vijf minuten lopen vanaf de Koopgoot, verrijst aan de Binnenrotte een spectaculaire hoefijzervormige boog die zich over een bruisende marktvloer buigt. In die boog komen 228 huur- en koopappartementen.

Een overdekte food markt, zo groot als een royaal voetbalveld; met in het hart van de marktvloer zo’n 100 versunits uit alle food branches, aangevuld met bloemen en planten. In de flanken van de boog, ook op de 1e verdieping food shops en horecazaken en zelfs een kookschool. Kijken, proeven, eten, koken, kopen en verkopen, het kan allemaal onder de boog. Bij en door lokale producenten én bekende namen (Bakkerij Le Perron heeft al een plek gereserveerd!).

Zie ook www.wonenindemarkthal.nl

Amadeus Den Haag

Amadeus Den Haag
Amadeus Den Haag

Het totale plan bestaat uit 8.500 m2 winkels en 80 appartementen, waarvan ongeveer de helft koop- en de helft vrije sector huurappartementen. In de ondergrondse parkeergarage is exclusief plaats voor de bewonersparkeerplaatsen. De winkels zijn ruim voor start bouw verkocht aan ASR Vastgoed Vermogensbeheer ten behoeve van het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Zie ook www.amadeusdenhaag.nl

Park Allemansgeest 'Onderscheidend wonen'

Park Allemansgeest, wonen aan het water.
Park Allemansgeest, wonen aan het water.

Park Allemansgeest in Voorschoten introduceert een nieuwe architectuurstijl in een waterrijke omgeving. Zwierig, expressief en onderscheidend, zowel op woning- als op wijkniveau. Een gebiedsontwikkeling met een goede infrastructuur, 700 huur- en koopwoningen in alle prijscategorieën en maatschappelijke voorzieningen, waaronder een brede basisschool.

Zie ook www.parkallemansgeest.nl.

De Monarch Den Haag

'Een goed gebouw vertelt iets over de mensen die er werken'
'Een goed gebouw vertelt iets over de mensen die er werken'

Midden in het bruisende zakenhart van Den Haag verrijzen vier imposante kantoortorens, die samen het project Monarch vormen. Zowel nieuwbouw als herontwikkeling en uitbreiding van bestaande bebouwing. Dit toonaangevend ontwerp heeft internationale allure, het is perfect tot in de kleinste details en heeft een onovertroffen uitstraling. De zeldzaam fraaie kantoorgebouwen gooien hoge ogen op het gebied van duurzaamheid. Toekomstgericht en tijdloos tegelijk. Monarch als vestiging voor uw bedrijf is een duidelijk statement waarmee u het succes en de ambitie van uw onderneming demonstreert. Ook dat is waar Monarch voor staat.

Lees meer over het project De Monarch 

 

 

Waagblok Rijksmonument

Het Waagblok Rijks monument na 40 jaar in ere hersteld.
Het Waagblok Rijks monument na 40 jaar in ere hersteld.

Na 40 jaar is het eindelijk in ere hersteld. Het Aalmarktplan vormt een belangrijk onderdeel van de versterking van het kernwinkelgebied van de Leidse binnenstad en bestaat uit drie blokken. Het Waagblok is het eerste blok dat tot ontwikkeling komt. Daarin staat de herontwikkeling van het V&D warenhuis centraal. Het vloeroppervlak van de V&D wordt teruggebracht, waardoor er circa 6.000 m2 A1 winkelruimte beschikbaar komt. Onder de V&D wordt een fietsenstalling met circa 1.000 plaatsen gerealiseerd. The Sting heeft, ver voor start bouw, 3.000 m2 winkelruimte gehuurd in het Waagblok.

Lees meer over het project Waagblok Leiden

Volg Provast

Volg Provast.
Volg Provast.

 Voor meer informatie over Provast kunt u de website www.provast.nl bezoeken, of volg ze op Linkedin.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.