Even voorstellen... uw hypotheekadviseur in Barendrecht

Hieronder stellen wij u graag voor aan uw hypotheekadvsieur in Barendrecht

Gert-Jan Lodder

Uw Ooms hypotheekadvsieur Gert-Jan Lodder
Uw Ooms hypotheekadvsieur Gert-Jan Lodder

 Financieel Adviseur

Sinds maart 2002 ben ik werkzaam bij Ooms Financieel Adviseurs. Mijn vaste kantoor is in Barendrecht, maar vanwege het grote aantal relaties die wij de afgelopen jaren erbij hebben gekregen, kom ik regelmatig ook op de andere kantoren van Ooms Financieel Adviseurs.

Vanaf de middelbare school ben ik al werkzaam in de financiële dienstverlening. Het leuke van mijn werk als Hypothecair Planner is om voor iedereen die een woning koopt een bij hem/haar passende hypotheek te vinden en af te sluiten.

Klantbelang staat hier voorop. Daarnaast is het belangrijk om een langdurige relatie aan te gaan met de klant om zo zijn financiële vraagbaak te zijn voor alles wat met financiële zaken te maken heeft.
Persoonlijke aandacht voor de klant is mijn motto!

Wendy Denk

Uw Ooms assistent hypotheekadvies, Wendy Denk
Uw Ooms assistent hypotheekadvies, Wendy Denk

Adviseur Verzekeringen

Sinds begin 2014 ben ik gestart aan een nieuwe uitdaging bij Ooms Financieel Adviseurs. Ik heb de eerste periode naast het verzekeringsadvies ook aan hypotheekondersteuning gedaan maar sinds 2015 richt ik mij volledig op de verzekeringen als Adviseur Verzekeringen.

Al ruim 10 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in de verzekeringswereld. In mijn werk zit veel variatie en veel klantcontact. Het ene moment adviseer ik een koppel wat net een huis heeft gekocht en voor het eerst gaat samenwonen en het andere moment heb ik contact met een bestaande relatie die een schade meldt.

Belangrijk is dat onze klanten goed begrijpen waarvoor ze wel of niet verzekerd zijn zodat ze niet voor verrassingen komen te staan op het moment van schade.  Hierbij is het mijn taak om goed te inventariseren en een risico-analyse te maken van de situatie.  Dus ook voor uw verzekeringen bent u bij Ooms Financieel Adviseurs aan het goede adres!!

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.