Even voorstellen... uw hypotheekadviseur in Rotterdam

Hieronder stellen wij u graag voor aan uw hypotheekadviseur in Rotterdam

Eric van Veen

Eric van Veen Hypotheekadvieur
Eric van Veen Hypotheekadvieur

 Directeur / Financieel Adviseur

Ik ben in 1997 gaan werken in de financiële dienstverlening. Prachtig om als vertrouwenspersoon te mogen meedenken over de financiële consequenties van de keuzes die mensen maken. Gaan we verhuizen naar een groter en duurder huis? Wat zijn de consequenties, kunnen we het ons veroorloven. Zeg eens eerlijk, zou jij het doen? Zomaar wat vragen die dan gesteld worden.  Ieder persoon is anders en dat fascineert mij zeer.
 
In 2001 ben ik voor Ooms gaan werken en sinds 2004 als vennoot en lid van de groepsdirectie. Een groot deel van mijn tijd besteed ik nog altijd aan advies of dien ik als klankbord voor onze adviseurs om adviezen voor te spreken. Ik onderhoud niet alleen het contact met onze cliënten, maar ook met geldverstrekkers en verzekeraars. Ook zij kennen ons al meer dan 20 jaar. Als wij vertrouwen in een cliënt hebben, dan weegt dat zwaar. Ik durf dan ook echt te stellen, als wij de voor u best passende hypotheek niet kunnen regelen, kan niemand het!

André Slager

Hypotheekadvsieur Ooms Rotterdam
Hypotheekadvsieur Ooms Rotterdam

Financieel Adviseur

Onderdeel uitmaken van een van de belangrijkste stappen uit het leven van een mens, het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek.  In 2005 kreeg ik de kans bij Ooms Financieel Adviseurs om de klant in het financiële gedeelte te adviseren en te ondersteunen. Ik ben André Slager en ben financieel adviseur op het kantoor in Rotterdam.

Als klanten na een aantal jaren weer bij mij terugkomen als zij een nieuwe woning hebben gekocht, is voor mij een van de grootste complimenten. Dit betekent dat zij vertrouwen hebben in een stabiele organisatie als Ooms en tevreden zijn over mijn persoonlijke benadering en financiële advies.

Sandra van Pinxteren

Uw Ooms hypotheekadviseur, Sandra van Pinxteren
Uw Ooms hypotheekadviseur, Sandra van Pinxteren

Financieel Adviseur

Bij Ooms staat de kwaliteit van financiële dienstverlening hoog in het vaandel.

Mijn naam is Sandra van Pinxteren, sinds 2000 ben ik hypotheekadviseur en werk ik met veel plezier bij Ooms.

De samenwerking met collega’s is uitstekend, van jongs af aan ben ik al een echt mensen-mens. Ik houd ervan om contact te maken met anderen, hen te helpen, bij te staan, te adviseren en probleemoplossend mee te denken. 
Het geeft mij voldoening om samen met klanten een passende financiering te verkrijgen, niet alleen voor nu, maar ook passend voor de toekomst. Het is belangrijk de klant in dit traject te begeleiden.

Het kopen van een huis is één van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven, dus dat moet financieel goed geregeld zijn. Ik ben er om je hierbij te helpen!

Kristel Schuitert

Ooms hypotheekadviseur
Ooms hypotheekadviseur

Commercieel Medewerkster

Geboren en getogen in de koekstad, Deventer, ben ik in 2002 in Schiedam gaan wonen. Ik ben begonnen als hypotheekadviseur op het kantoor in Schiedam van Ooms Financieel Adviseurs. Met veel plezier adviseerde ik dagelijks klanten.

Het was wel even wennen het “Rotterdamse” jargon. Ik had nog nooit gehoord van kaakjes, bammetjes, of krootjes. Inmiddels heb ik veel nieuwe woorden bijgeleerd.

Sinds 2009 ben ik achter de schermen werkzaam ter ondersteuning van de financieel adviseurs. Mijn werkzaamheden zijn veelomvattend. Zo heb ik onder andere contact met banken en verzekeringsmaatschappijen voor vragen van onze klanten en verzorg ik aangiften inkomstenbelasting. In de loop van de jaren is de financiële wereld behoorlijk veranderd. Het permanente educatie programma zorgt ervoor dat mijn kennis op peil blijft.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.