Research

Dynamis partners staan zo dicht bij de markt dat zij als geen ander adviezen kunnen geven over de vastgoedmarkt in al haar aspecten. Heldere en praktische adviezen over complexe markten worden uitgewerkt en gepresenteerd, waarbij met name vanuit toekomstperspectief wordt geoordeeld. Dat is mogelijk door goed gevulde databanken met historische reeksen en door continue contacten met gebruikers en eigenaren van vastgoed.

De unieke combinatie van makelaardij (beleggingsmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij), taxatie & consultancy, vastgoedmanagement en vastgoedonderzoek dragen zorg voor een breed en diepgaand antwoord op vastgoedvraagstukken. De research afdeling van Dynamis publiceert periodiek 'Sprekende Cijfers' rapportages, te weten Sprekende Cijfers Kantorenmarkten, Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten, Sprekende Cijfers Woningmarkten en Sprekende Cijfers Retailmarkten.

Research op maat

Research
Research

Heeft u behoefte aan een researchproduct op maat voor uw regio of organisatie? Dynamis Research verzorgt dit. Door de jarenlange ervaring met vastgoedresearch en de hoeveelheden data waarover Dynamis beschikt kan Dynamis Research een researchproduct verzorgen wat precies bij uw situatie past, persoonlijk en op maat voor u gemaakt. 

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.