Vastgoedadvies en projectontwikkeling

Eén aanspreekpunt voor al uw huisvesting

Ooms advies
Ooms advies

Uw bedrijfspand verhuren of verkopen? Op zoek naar een nieuwe bedrijfslocatie? Of advies nodig op het gebied van beleggingen  en taxaties? Ooms Bedrijfsmakelaars is uw deskundige vastgoedadviseur. Van het organiseren en professionaliseren van uw complete vastgoedportefeuille tot het opstellen van een huurcontract. Dankzij onze brede kennis van de vastgoedmarkt en jarenlange ervaring bent u verzekerd van een adequaat antwoord op al uw huisvestingsvragen.

Advies projectonwikkeling

Projectontwikkeling
Projectontwikkeling

Ooms Bedrijfsmakelaars is het aanspreekpunt voor projectontwikkelaars, zowel bij nieuwbouw als bij herontwikkeling en transformatieprojecten. Onze werkzaamheden gaan verder dan alleen de verhuur of verkoop van uw plannen. Wij signaleren, lokaliseren en denken actief mee voor succesvolle projectontwikkeling. Wij kennen de regio en de markt als geen ander en vormen een belangrijke schakel tussen ontwikkelaar, afnemer en gemeente.

Vragen over uw vastgoedportefeuille of op zoek naar een deskundige adviseur voor projectontwikkeling? Neem contact op met Ooms Bedrijfsmakelaars.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.