Taxatie bedrijfspand

Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw onderneming. Snel geleverd door makelaars die thuis zijn in taxaties van allerhande woningen, bedrijven en beleggingsportefeuilles die uw regio goed kennen. Dat is in het kort de meerwaarde van een taxatie via Ooms.

Een realistische taxatie

Niet blijft onderbelicht
Niet blijft onderbelicht

Op zoek naar een betrouwbare waardebepaling van uw bedrijfspand? Bij Ooms Bedrijfsmakelaars werken VastgoedCert en RICS gecertificeerde taxateurs die de landelijke en regionale marktontwikkelingen door en door kennen. Toekomstige ruimtelijke of economische ontwikkelingen in de omgeving? Nieuwe wet- en regelgevingen? Gewijzigde bestemmingsplannen? Niets blijft onderbelicht. Dat betekent: een objectieve en marktconforme taxatie van uw bedrijfspand, kantoor, winkelruimte of loods. 

Waarom uw bedrijfspand laten taxeren?

Een taxatie bij Ooms betekent kwaliteit
Een taxatie bij Ooms betekent kwaliteit

Er zijn diverse redenen waarom u uw bedrijfsonroerend goed wilt laten taxeren. Inzicht in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject helpt u bijvoorbeeld bij aan- of verkoopbeslissingen. Ook bij verhuur van een bedrijfspand is een taxatierapport waardevol voor het vaststellen van de huurprijs. Ooms Bedrijfsmakelaars heeft de afgelopen jaren duizenden taxaties uitgevoerd voor gespecialiseerde doeleinden. Onze taxateurs adviseren u onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, fiscaliteiten en huurprijsvaststelling.

Een bedrijfspand, kantoor- of winkelruimte laten taxeren? Maak een afspraak met de taxateurs van Ooms Bedrijfsmakelaars voor een persoonlijk taxatie advies.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.